L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 1 d’agost del 2011

Compromís torna a registrar en les Corts 1508 peticions per accedir als contractes de Gürtel i el Consell



El grup parlamentari Compromís ha tornat a registrar en les Corts Valencianes un total de 1.508 sol.licituds de documentació per demanar els contractes menors de cadascuna de les empreses de la trama Gürtel amb totes les conselleries entre els anys 2003 i 2008.

El grup parlamentari Compromís ha recordat a través d’un comunicat que " el passat mes de juny el Tribunal Superior de Justícia va sentenciar que era inconstitucional la denegació que va fer el Consell a Compromís el 2009 d'aquesta mateixa documentació ".

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assenyalat que "ara el president Alberto Fabra té l'oportunitat de demostrar si veritablement fa una aposta per la transparència i compleix amb allò que va anunciar en els mitjans de comunicació, que donarà a l'oposició tots els contractes ".

El grup Compromís exigeix al nou president de la Generalitat que retire el recurs de cassació que el govern del PP ha interposat contra la sentència del TSJCV amb l’objectiu de blindar l'accés de l'oposició als contractes. “Retirar el recurs i donar-nos accés als contractes és el que ha de fer Alberto Fabra per demostrar que aposta per la normalitat democràtica" ha conclòs Mònica Oltra.

 - Segons Europa Press
-