L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 d’agost del 2011

La platja de Tavernes acull dos actes solidaris aquest cap de setmana


                                 L'avinguda acull els actes solidaris

La platja de Tavernes acull este cap de setmana  dos activitats solidàries organitzades per la Junta Local de la Campanya contra el Càncer i ADISVA (Associació de Discapacitats de la Valldigna). L’objectiu és aconseguir fons perquè aquestes associacions puguen fer front als programes solidaris que duen a cap.  

L’ajuntament de Tavernes presta la seua col·laboració i ajuda, i l’alcalde valler, Jordi Juan, ha confirmat que acompanyat per la regidora de Benestar Social, Karina Vercher, i altres regidors del consistori faran acte de presència en els dos esdeveniments per tal de mostrar-los el suport propi i de l’Ajuntament.  L’Ajuntament recolza estes activitats i animem als nostres veïns i visitants  a què hi acudisquen perquè els actes tinguen un bon resultat i col·laboren amb les associacions per tal de recaptar els fons que necessiten per a les seues activitats” ha indicat l’alcalde valler amb motiu d’aquests actes.

Demà dissabte 6 d’agost,  des de les 6 de la vesprada fins a les 9 de la nit, es farà la col·lecta anual de fons a favor de la lluita contra el càncer. La Junta Local de la Campanya contra el Càncer ubicarà quatre taules distribuïdes en el Passeig de la Goleta (zona del mercat), l’edifici San Isidro, la zona de la Policia Local i del restaurant Luna Park. En estos llocs els visitants, a més de  poder dipositar els seus donatius en unes vidrioles segellades aportades per l’Ajuntament, podran consultar els fullets informatius sobre la labor social d’estes voluntàries. La Junta Local de la Campanya contra el Càncer compta amb la col·laboració de la Junta d’Ames de Casa.

D’altra banda, ADISVA celebrarà al llarg de la vesprada del diumenge dia 7,  en la zona de l’oficina de la policia, un dia solidari amb venda de bunyols elaborats per les voluntàries de la Junta d’Ames de Casa, els pares i membres de la associació. L’objectiu es recaptar els fons que faciliten continuar el projecte de construcció del taller ocupacional situat en el Polígon del Pla, a Tavernes. 

- Segons la nota oficial
-