L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 d’agost del 2011

Tavernes disposa d’una nova instal·lació esportiva. L’Ajuntament ha recepcionat aquest matí les obres del camp de Futbol 7




Tavernes disposa des d’avui d’una nova instal·lació esportiva, després que l’alcalde de la ciutat, Jordi Juan, haja firmat l’acta de recepció de les obres del “Camp de Futbol 7”, un nou camp de gespa artificial situat entre el Pavelló Esportiu i el Parc dels Vents.

L’empresa encarregada de les obres ha estat Ordosa, i a l’acte de lliurament de la instal·lació ha acudit  el director facultatiu de l'obra i el tècnic supervisor de la Diputació de València, entitat que ha subvencionat la instal·lació.

A aprtir d’uns dies es d’esperar que els ciutadans vallers puguen començar a utilitzar del camp i gaudir de les possibilitats esportives que oferix. L’ajuntament no ha descartat efectuar una inauguració oficial més endavant. 

Aquest camp es va projectar i licitar en la passada legislatura, amb govern del PP, i amb un finançament del  50% per l'ajuntament valler i un 50% per la Diputació de València.
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

aci el que deuria de menjar rabos de pansa es el nou govern.
Qui va licitar lobra?
Qui la ha pagat?

Anònim ha dit...

Desde luego no ho va pagar el PP. Els diners, com tot el que paga l'ajuntament, Diputació o la Generalitat ixen dels nostres impostos. Jo no he vist mai cap governant pagant eixes coses de la seua butxaca.

Anònim ha dit...

Este del primer anònim denota una ignorancia molt gran. Qui la ha pagat?? jajaja, doncs tu, jo i aproximadament 17.998 persones més. Entre atres...

Anònim ha dit...

Les obres son per al poble i les medalles de qui les inaugura.

En este cas la placa ha de destapar-la l'alcalde Jordi Juan

Un de Tavernes ha dit...

Per al primer anònim:

Com és possible que el cost de l'obra de la diputació siga 4 vegades més que l'obra de similars característiques que s'ha fet al vergeret?

La de la DIPU 330.000€
La del vergeret 75.000€

A què és deguda aquesta diferència tan gran de preus?

I damunt en el camp de futbol-7 de la DIPU no han posat ni llums, ara què fem a l'hivern quan a les 6 de la vesprada ja siga de nit?

Bonic ha dit...

Un de tavernes, si tens raó en el que dius, caldria peritar una i altra i intentar no pagar la part del poble, com a correctiu d'eixes formes de pagar. Ara el congrés volia ajustar factures al preu de mercat i demanar responsabilitats als signants d'aquestos contrates. Però ens quedarem sense vore-ho. A no ser que tornem a encertar en les properes eleccions. Una paella per a deu pot valdre d'ingrediens feta per ma mare dotze euros, per un restaurant posa-li dos-cents, però no me presentes una factura de vuit mil euros que els pagaràs tu. I así està la mare del corder, si es legal i desorbitada la paguen i ja està. Indigne.

Companya d'Institut ha dit...

Jo crec que l'alclade ens representa a tots i totes le persones del poble. Per tant, educació, Jordi Joan, té memòria i molta. Mira que no s'apunta res del que sent. Ni quan estudiava, que jo bé que ho sé.

PALMERO ONE ha dit...

escolteu...no podriem fer una pausa en l'alcadia de Jordi Juan i quan se faca la inauguració del campet torne a l'alcaldia 24 hores Manolo Vidal?
Va, xe, sols seran 24 hores, un dia de no rés. A vosatros que mes vos dona, xe? nosatros au fariem.
Manolo inaugura i sen va, collons!
inga va, no sigau axina.

Anònim ha dit...

mireu ! una altra herència ! aquesta si que vos agrada no?

Anònim ha dit...

I tant que agrada. Aixina tenien que ser totes, i no les que ens han deixat.
Com es diu una flor no fa primavera, i per una cosa que ha eixit bé, no va a vindre eixa primavera.
Però si damunt eixa flor com ja s'ha dit té un pressupost de 320.000 euros, caldrà vore en quin jardi especial s'ha criat, amb quina terra especials i quins abonos també especials li han tirat perque tinga eixa valor. I vore quin llaurador també especial ha cobrat.

Anònim diferent ha dit...

Jo desconec si 320.000 euros és molt o poquet. El que sí sé es que a dia de huí les obres estan molt cares. Moltes subcontrates pel mig que fa que s'incrementen els costos. Per què no buscar empreses que tinguen la capacitat tècnica de fer l'obra per ells mateixos? això abarataria molt l'obra, però d'aquestes hi han poques.
Als governs no els sap mal gastar-se eixe cifres en fer i desfer, en canvi, en serveis més eficients i que no necessiten tanta inversió ni manteniment ni rés per l'estil i que aporten majors beneficis al poble, en eixos casos si que ho veuen molt car.
Pareix que tot estiga centrat en la construcció, i no ha de ser així. Així ens va.

Salutacions