L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 15 de setembre del 2011

Amb tant senzill com és explicar bé les coses!!!



El PP de Tavernes en unes manifestacions que publica "Las Provincias", i que són un calc de les publicades fa uns dies en una web que sembla ser directamente relacionada amb el PP valler, acusa al govern local "de frenar numerosos proyectos iniciados en la pasada legislatura y mantener otros por conveniencia". El PP diu "estar indignados" amb l'actitud del govern municipal per paralitzar obres i deixar seguir unes altres que, diuen ells "benefician a personas cercanas al Bloc". Molt fort, eixa última frase, no? Damunt quant és mentira com després vorem.

Segons el portaveu del PP, Manolo Vidal, les obres afectades per la paralització del govern actual serien "el proyecto de urbanización de la zona de la escoleta de la playa, la construcción de locales para Cáritas y Cruz Roja, la recuperación del Molí Vell y el entorno de Sant Llorenç, estas dos últimas financiadas por la Generalitat".

També parlen de l'obra del Parc del Cantalot, on el exalcalde M. Vidal afirma que el govern municipal ha dit que farà allí "una zona de skate, cuando ya estaba en el proyecto inicial".

Però la part més grossa de l'article de "Las Provincias" és on el PP afirma  que només s'estan executat les obres del camp de gespa artificial del Vergeret i això és perquè "en esta obra están implicados socios con relación directa con una edil del gobierno" per a després continuar dient M. Vidal que si continua és "porque beneficia a una empresa próxima a una concejala nacionalista".
...............

Ens sembla correcte, plausible i, fins i tot desitjable, que el PP exercesca d'oposició. Però  no estem d'acord, en la nostra opinió, que sembla ser que vulga manipular les coses com si els veïns i veïnes fórem bojos o no hi hagueren mitjans per informar al poble de les coses tal com són.

El PP afirma que s'han parat obres projectades per ells. No ho compartim. I ho demostrem:

1. La urbanització de la zona de l’Escoleta de la platja. 

Explique'ns senyors del PP: ¿Com es pot parar una cosa que no ha començat? Veritat que no? ¡¡L'urbanització de la zona de l'escoleta no s'ha pogut parar per la senzilla raó que no ha començat mai!! ¡¡ No l'havien començat, senyors del PP!!! I a més, era una obra que no l'havien adjudicat. I clar, així... no es parar allò que no ha començat.

Aci teniu dues fotografies de l'estat de la plaça. D'obra iniciada res. El mateix aspecte de fa mig any i de fa un any. Obres d'urbanització no cap. I si no hi ha obres... no es poden parar les obres. 




2. Els locals per a Càritas i Creu Roja .

Senyors del PP: serietat. No es pot parar una cosa inexistent. Eixe projecte no existeix. És tot fum. No hi ha cap projecte presentat en el ple, no hi ha cap proposta per escrit ni passada pel ple, no hi ha cap proposta de conveni amb les entitats, ni menys firmada i aprovada ple. No hi ha res de res. Tot es fum.

I damunt, els baixos no són de l'Ajuntament. L'Ajuntament no és l'amo encara - i sembla ser que pot tardar anys, quan el Suprem dicte sentència-  i quan els tinga,  sembla ser que haurà de compartir la propietat en els veïns de la finca de VPO pel problema de cotxeres. I altres més coses podíem dir, que ara no vénen al cas. 

3. La recuperació del Molí Vell i els voltants de Sant Llorenç. 

Una altra que tal!! El PP va adjudicar l'obra a una empresa vallera uns dies abans de l’elecció de Jordi Juan com a nou alcalde. Ningú de l'actual govern sabia res ni se'ls va informar d'eixa decisió, feta els "dies d'abans". 

L'empresa CONSMED haurà planificat les obres al seu millor enteniment i va decidir començar per Sant LLorenc, el de la Partida, no confondre amb el del Raco Joana. I és d'esperar que quan acabe ho farà amb el Moli Vell del cami del Pla. 

I el Bloc i la resta de components de la coalició de govern no van votar en contra de l'obra. És una obra del Pla Camps i tot el consistori ho va aprovar a favor.

4. Parc del Cantalot. 

Senyors del PP: ningú del govern ha dit que la pista de patinatge no estava prevista en el projecte del PP i tampoc que no estiguera en el projecte i fora cosa del Bloc-govern. No interpreten coses que ningú no ha dit.

L'obra, el PP va ser l'adjudicatari, se li va donar a una empresa que va començar les obres en campanya electoral i, sembla ser que per l'endarreriment de pagament de l'Ajuntament, va haver de parar. L'empresa va tindre problemes i va paralitzar l’obra definitivament. Ara el nou govern ha buscat una altra empresa que es faça carrec (es parla de FELMARP) i tot el procés de traspas d'una a altra porta un temps. 

Així es van quedar les obres dies abans de les eleccions. I ja hem dit perquè!


 Es parla que, solucionats els problemes de traspas, després de festes… més obres a Cantalot.

5. Vergeret
La cirereta, el caramull del pastís de la informació que publica "Las Provincias".  

Cal dir que l'obra va ser adjudicada pel PP en la legislatura anterior i cal dir que va començar en la legislatura anterior. Cal dir que és una obra projectada, aprovada, adjudicada, etc. etc. pel PP i que, mira per on, el Bloc va votar en contra. 

¿Una obra que, l'ha aprovada i l'ha adjudicada el PP; una obra que el Bloc la va votar en contra i ara resulta i ens volen fer creure que l'obra es fa per beneficiar a una empresa pròxima a una regidora del Bloc?. Això com es diu vulgarment, no cuela!
 
Vostés poden interpretar i explicar al seu gust, però l'empresa, a la qual vostés contractaren,  suposadament perquè seria la millor i oferia les millor condicions, no té res a vore amb cap regidora del Bloc ni treballa allí. 


 Senyors del PP: Hi ha un soci de l'empresa que és soci de molt abans que la seua parenta siga regidora del Bloc. Això no vol dir que la regidora tinga res a vore amb l'empresa, i més clar es veu quan tot el procés l'ha fet el PP i ¡¡¡el vot del Bloc va ser en contra!!!. 

Que cadascú traga les seues conclusions. 
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

una pregunta cotorra.

Els membres del govern municipal han de declarar els seus bens. Si no recorde malament ... donaven 3 mesos desde la constitució dels ajuntaments. Si aquest fou el 11 de Juny, no deurien d'haver declarat i publicat els bens dels concejals?
Pregunte desde la ignorància.
Gràcies.

Salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem. Suposem que compliran la llei.

Anònim ha dit...

tinc ganes d'escoltar les TONTERIES de l'observador, a vore ara que diu i com justifica als seus amiguitos... no feu oposició, feu manipulació i intoxicació, vergonya cavallers, vergonya...

Aleix ha dit...

UN CAP DE L’OPOSICIÓ SENSE CAP NI PEUS.
Ai que content que estic. Si aquesta es la forma de fer oposició del PP , el poble aviat li donarà encara més l’esquena i els seus propis deixebles aviat deixaran de fer-li costat a un individu que com a polític ha fracassat i com a alcalde i gestor municipal al meu parer no ha demostrat massa competència, ni aptitud ni eficàcia. El seu governar ha dut al poble a la ruïna i ha deixat d’herència l’empastre de l’avinguda de la platja, el desastre del pàrking municipal, l’empastre de la piscina coberta, l’empastre del Parc del Cantalot, la bonicària dels parcs del Molló a la platja i del Vergeret i el forat a la caixa municipal de molts milions d’euros. Un èxit sense precedents senyor Vidal. Continue vostè així.