L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 25 de setembre del 2011

Assemblea de les penyes barcelonistes de València i Marina Alta a la Casa de la Cultura


 
La Casa de la Cultura acollia ahir , l’Assemblea de penyes barcelonistes de València i la Marina Alta, acte que començava amb un minut de silenci en memòria dels penyistes morts recentment.  Com sol fer-se en les assemblees els prolegòmens servien per aprovar l’acta anterior, fer un resum de la participació del futbol 7, la presentació dels Aplecs de Penyes, la publicitat i l’informe del delegat de les penyes de València i la Marina Alta. A la foto podem vore molts dels participants fotografiats amb l’Avi del Barça i les copes guanyades pel club. 

La regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, els va donar la benvinguda en nom de l’Ajuntament de Tavernes  i entre altres coses remarcava el fet que els penyistes, sense distinció d’edats, participen d’uns anhels comuns, com són l’amor al futbol i al club , amb la qual cosa es creen lligam d’amistat i de bona harmonia.

El president de la penya de la Valldigna, Cristian Puig, va agrair a l’Ajuntament la cessió d’un local en  l’antic hospital i va comentar que abans d’acabar l’any, s’ha de celebrar l’acte oficial del 10é aniversari de la Penya Barcelonista valldignenca amb actes culturals i esportius. El Delegat del Consell Consultiu del Futbol Club Barcelona, Salvador Torres, agraïa la massiva presència d’assistents i també encoratjava a la penya valldignenca a continuar la tasca feta en el seu 10é aniversari. 

L’assemblea acabada,  es va fer un dinar de germanor on va acudir Joan Casals conegut popularment pels aficionats com l’Avi del Barça.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

no es la penya de tavernes si no de la valldigna.