L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de setembre del 2011

Compromís vol que es perseguesca per la via penal els gestors de la CAM




 El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha animat a la resta de forces, a instar al Consell a perseguir per la via penal a tots els gestors i consellers culpables del caos de la CAM, tal com estan fent ja en Estats Units o en Islàndia. Segons Morera, “cal regenerar la vida pública i això sols és possible retirant d’esta a aquells qui ens han portat al desastre, perquè no podem estar ni un dia més en mans d’incompetents”.

El portaveu de Compromís ha declarat que si el president del Consell vol recuperar l’esperit de la CAM, “el que ha de fer és que el FROB ens tornen l’entitat com una caixa pública, sanejada i al servei de l’economia valenciana, que és el que ens cal en estos moments d’incertesa i crisi”.

Corredor Mediterrani
Morera ha criticat al president de la Generalitat, Alberto Fabra, per no haver fet res “per aconseguir el suport del seu cap, Mariano Rajoy, al corredor mediterrani. Rajoy no ha dit res i des del carrer Gènova continuen apostant pel corredor central, que és una estafa, com són els aeroports sense avions o els AVE que paren a la porta de casa però sense passatgers”.

Consell Valencià de Cultura
El síndic de la coalició valencianista ha comentat que les Corts ja disposen d’un informe jurídic al voltant de les irregularitat comeses en l’elecció dels membres del CVC, en la qual va quedar fora el representant de Compromís. Segons Morera, “hem demanat eixe informe que no ens volen lliurar i sembla que tenim raó. El PP i els que han estat còmplices del PP en eixe procés il·legal hauran de donar moltes explicacions per la tria de membres de caire polític i no cultural, marginant a un intel·lectual de reconegut prestigi internacional com és Joan Francesc Mira”.
-

1 comentari:

Enrique Estruch-UPyD Valldigna ha dit...

Pareix mentira que personalismes provincialistes i l'enveja dels alacantins a tot lo que es diga valenciá, vorem de refelexionar tot junts el perqué, s'ha vaja perdut l'oportunitat de tindre una gran banca valenciana i hem pasat a dependre de Madrit en un cas, i en atre a saber de ha on. Bancaixa+caixa Murcia+cam+sa nostra = Banc de Llevant, dels mes grans de Espanya, amb capital valenciá majoritari.
Ara pregunte, donat lo que al final ha pasat, per qué no es nacionalitza la CAM i es posa en mans dels valencianes com banca pública, i aixina s'ajuda veritablement als valencians? a qui no l'interesa? als valencians, per supost que sí.