L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 16 de setembre del 2011

FESTES DEL POBLE: La nit de les paelles




 La nit de les paelles s'ha convertit en un dels moments estelars de les Festes Locals de Tavernes els darrers anys. I enguany ha superat edicions anteriors, tot s'ha de dir, amb un temps que va acompanyar en tot moment a la brillantor de l'acte i també una perfecta organització.

Mes de 5.000 persones d'una forma o altra es van vore anit involucrades, car no hem d'oblidar que foren 560 els ticquets venuts, amb la qual cosa l'associació ADISVA va poder rebre de mans del senyor alcalde de Tavernes, ,Jordi Juan, i de la regidora de Festes, Pilar Altur, un xec per valor de 3.360 euros que serviran com ajuda per a les obres del Taller Ocupacional que construeix al Polígon el Pla. La fotografia és del moment en que la presidenta d'ADISVA, Maruja Ibañez, acompanyada de dos membres de l'associació, rep el xec.



I com que hem dit que la nit va ajudar i col·laborar en la festa, una vegada la paella acabada els diverses colles i amics i amigues es reunien al lloc habilitat per l'Ajuntament al voltant de la plaça central dels Sequers per menjar-se-la amb gran harmonia i veïnatge.


Al final, fi de festa amb l'orquestra "La Patrulla" i a remarcar un fet molt important i que, pensem, ha de tindre en compte el nou govern dins dels presumibles canvis a realitzar. Ahir no hi havia res més i  la gent jove i la major, quan cal, es reuneixen i ballen tots junts sense cap problema. Ahir veiérem molts parelles formada per gent major i gent més jove i,  viceversa, ballant sense cap tipus de problema . Només calia les ganes de ballar i divertir-se i com que n'hi havia.... 

 
I per què ho diguem? Aquesta nit hi ha Ball de Disfresses. Considerem - a manera de proposta- que caldrà anar pensant en fer algunes canvis al Ball de Disfresses i potser tornar a com es feia fa anys, quan era una veritables festa popular, de tots junts, majors, madurs i joves en la Plaça Major fins les 6 de la matinada.

Dues orquestres, una a la Plaça Major, i una segona a l'altura de Bankia del Carrer Major,  que tocaven alternades, cadires a les voreres per seguir la festa i poder seure's i cap altra activitat musical eixa nit. Val la pena intentar-ho.   

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acort en que l'any vinent es centralitze la festa, enguany no s'ha fet perquè no han volgut, la festa jove no estava tancada pel pp i està seient com a mínim decebedora, així que Xavi Castillo un 10, la resta més de sempre, menys els bous que encara que siguen del meu gust s'ha de reconéixer el bon treball del consistori...

La Cotorra de la Vall ha dit...

A nosaltres ens varen dir que l'orquestra estava tancada i era més car anul·lar-la que dur-la.
El comentari que ens va arribar no era cosa "oficial".

De totes maneres fer una batucada a les 12 i començar a la plaça a la 1 pot ser massa exagerat. A les 11 i 12 respectivament, com fa uns anys potser aniria bé.