L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de setembre del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Molesta la cultura?



Fa nosa la cultura o hi ha massa desficaciats? El  centre public Alfàndec ha patit el trencament de dues finestres del primer pis, a la part que dóna al carrer de la Piscina Municipal. Els objectes contundents:  una litrona, cervesa de litre, i una ampolla de wiski,  l'altra. Ha quedat d'una forma perillosa al estar en l'entrada del pares i alumnes. 

En fí, una altra gamberrada més que haguera pogut ferir els alumnes d'infantil a l'arribada a classe perquè  una part dels cristalls estaven sobre la teuladeta de l'entrada i era prou dificil veure'ls. 

Cridar al civisme pot ser no siga prou, però ho fem. També es veu que  hi ha qui no sap beure i aleshores li naix la fera d'intolerància i ataca a la cultura i tot el que representa  amb el primer símbol cultural  que li  ve a mà,  en aquest cas un col·legi. ¿Hi ha alguna cosa pitjor que atacar un col·legi o centre educatiu? Precisament el lloc on tots aprenem a llegir i escriure, a estimar la cultura, la ciència....
-
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En el carrer que dona al fronto,alli es posa moltitut de gent a fumar-se 4canutets,i ai aixo li sumes la beguda,supose que deu actuar com una bomba,i es porta a fer actea bandalics,ja que aixi es creuen "el rei del mambo",i en realitat son ignorants de la vida!!

Anònim ha dit...

A qui deurien cridar son als seus pares... PD.- Jo fume canuts i bec i puc assegurarte que no es de aixo, el problema ve de casa (no se si mentens)

Anònim ha dit...

Algú vol suggerir que són els pares qui els envien els fills a trencar les finestres? (no se si tentenc)
Que la responsabilitat recau en els pares si els vàndals són menors, per suposat. Però si són majors d'edat, a pagar ells "a tocateja" les desfetes.

Quàntes denúncies ha posat la policia per trencar o maltractar el mobiliari públic?

I quantes als amos dels gossos per cagar en la via pública? (açò últim també és un acte vandàlic)

Anònim ha dit...

Al anonim de 14/09/2011 12:57:00 el que crec vol dir l´anonim de les 13:58,es que el comportament de eixos mal educats es per culpa desls seus pares,no en tots els cassos,pero sí en la majoría d´ells,pues com be he dit son mal educats i la educació comensa i s´acaba en casa de ú mateix,cossa que per desgracia cada vegada hi han mes pares que passen dels fills i aixina ens va.
Ja era hora que s´anomenaren les defecacions dels gossos.Ahí mateix pots veure a on está l´educació,pues la majoría dels que passegen els gossets diuen que el gosset es del fill/a i els toca a ells traurels a fer les nessecitats i de replegarles.clar, pero de aixó ultim ... poc...pero poc.De veres que m´agradaría que este govern perguera la por de pedre els vots dels cagacarrers i comensara a ficar alguna denuncia,crec no caldría ficarne moltes,pues laveu corre mol de pressa.A mi de vegades se m´aocurreix de fer uns cartellets on fique "el teu gos no sap una merda...i tú" i anar ficant-les en cada una d´elles, pero perqué en tinc que fer de mal voler jo?,per aixó están les autoritats.Espere s´arregle de una vegada i pogam viure tots en armonía, gossos inclosos.
p.d. Algúns escrements son de gossos que van sense el seu amo. Avans ixien de la perrera a replegar el gossos que anaven sols,perqué ara no vec eixa funció? no estaría de mes que al anar a per el seu gosset pagaren també una multa per enbrutar el carrer o `per abandó de animals.