L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de setembre del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Un arbre molesta el pas per la vorera



Ens escriu un amic de La Cotorra, i ens diu si podriem publicar aquesta fotografia en el blog. Podem i la publiquem. Ens diu que aquest arbre, que per la fotografia  identifiquem es troba al carrer Joaquin Verdú, fa mes d'un any que molesta el pas de vianants per la vorera i el nostre comunicant diu que no sap se de qui és la responsabilitat de podar-lo i deixar la vorera lliure,  si de l'Ajuntament o del propietari de la casa. Nosaltres pensem que del propietari i si no actua, serà l'ajuntament qui haurà de dir-li que el pode. 

Publicat i dit queda. 

Foto de l'autor del comentari. Gràcies
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que molesta, i quan fa caloreta solen haver abelles

Enrique Estruch ha dit...

Ja fa temps que molesta, ja, vou diu ú que transita habitualment pel lloc, si es de la casa que jo pense, el propietari morí fa uns anys i esl hereus viuen fora, pero té un encarregat que li porta les terres, liu diré i si es eixa casa, que eu solvente.

Anònim ha dit...

Enrique: gracies per l'interes en arreglar les coses

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic que ens escrius sobre els regidors de comunió en missa i la implicació a nivell familiar: com tu dius, això es un tema privatiu, de l'àmbit familiar, de casa, i no polític. Per tant no tenim res a dir.

A La Cotorra mai no hem fet, ni fem ni farem cap comentari personal. En altres blogs que facen el que vulguen. No anem a fer-ho perquè en altres llocs posen a caldo fins l'insult a regidors i familiars de regidors i alcalde. Ni tots som igual ni pensem igual.

A La Cotorra sempre ho diguem: comentaris només aquells que tracten temes de gestió i relacionats amb la tasca de regidors. Mai personals o d'activitat privada i no serà perquè no ens n'arriben molts sobre les activitats privades de regidors.

Asterix ha dit...

si les activitats privades dels regidors estan lligades de alguna manera al seu càrrec ho degueu de dir.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Senyor editor, deus estar referinte a a eixe blog que, desde l'anonimat, es dedica a insultar i clavarse en lo personal, estic sufrinto, gracies atra vegada pel teu respecte i dels que açí escriuen, seguixquen aixina , son un exmple de toleráncia front a atres blogs que fan aire.

Anònim ha dit...

Mira per on, hui he vist a gent tallant les molestes "rametes", jaja

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

¿ Era un trabajador de cierta persona muy conocida i reconocida, ya fallecida, i cuñado de Jaume?

Anònim ha dit...

Quan dius les coses parla clar,perque jo no sé qui es Jaume i menys el seu cunyat.Sino,no cal que digues res,pa deixar-mos en la intriga.

Anònim ha dit...

Prompte ho han solvenat, jo rec que la Cotorra es la millor eina per arreglar aquest tipus de coses.

Enrique Estruch ha dit...

Jaumem Talens, fundador del Bloc y buen amigo.Si es así, su cuñado trabaja para un insigne vallero yá difunto y esa era su casa, y de ahí el abandono.