L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 2 de setembre del 2011

L’Ajuntament de Tavernes organitza enguany la Nit de les Paelles en benefici d’ADISVA


L’Ajuntament de Tavernes vol convertir la “Nit de les Paelles” en un acte de solidaritat i col·laboració ciutadana amb les associacións benèfiques i ONG de la nostra ciutat. Enguany, al beneficiaria serà ADISVA, entitat que té que com a objectiu l’ajuda a les persones disminuides de la Valldigna.

L’Ajuntament ha instaurat un preu simbòlic per a cada paella participant, 6 euros, que es destinarà íntegrament a l’entitat per tal que puga continuar la construcció del taller ocupacional d’ADISVA, situat en el Polígon del Pla, a Tavernes.

El tiquet necessari per arreplegar els ingredients necessaris  per a la preparació de les paelles es posarà a la venda el dilluns dia 12, a les 10  del matí, en la Casa de la Cultura de Tavernes. Tindrà un preu de 6 euros i, amb ell, previa presentació en la zona habilitada eixe dia, els participants podrán arreplegar els ingredients necessaris per a cuinar una paella de 10 places, així com la beguda.

L’alcalde valler, Jordi Juan, ha indicat que amb aquesta iniciativa, el govern municipal confía que els vallers s’impliquen més en l’ajuda enguany a ADISVA i a altres entitats els anys pròxims. El projecte d’ADISVA és de Tavernes i de  la Valldigna i  per a uns destinataris que son els veïns discapacitats de la nostra comarca. La construcció i posada en marxa del taller ocupacional ha de rebre el suport de tots, i confiem que tot Tavernes puga gaudir del tradicional sopar popular de les paelles i ho faça amb la satisfacció de col·laborar enguany en un fi solidari. A més a més esperem que la gent participe en les futures paelles, d’aquesta manera podrem ajudar a altres associacions solidaries del poble”.

el sopar popular de les paelles tindrà lloc dijous, dia 15, a la zona dels Sequers a partir de les 8 de la vesprada. Cal dir que enguany  s’ha eliminat l’aspecte competitiu i cap jurat valorarà les 400 paelles que habitualment es cuinen, encara que l’organitzacio i funcionament general de la vetlada será el mateix. El govern municipal ha fet una crida a la participació i recorda que com a fí de festa hi haurà revetla amb l’orquesta La Patrulla a partir de les 12 de la nit.

-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Particularment, em fa molta alegria saber que eixos diners es destinaràn a un fi solidari. Sé que este col.lectiu necessita un centre ocupacional ací en Tavernes i no tenen diners per a continuar les obres, i el govern autonòmic tampoc ajuda més en estos moments.
El preu és molt simbòlic i ojala hi participen centenars de paelles, quant més, millor!!per a que puguem disfrutar la gent del poble de la festa, i pel suport a aquest col.lectiu en particular.
Pense que és molt bona iniciativa i que seria genial que sempre seguira d'esta manera, estiguera en el govern el partit que estiguera.
Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Jo també me n'alegre. Per esta i per altres associacions. Només demanaria, si no està fet, que s'establira el criteri per a l'elecció l'associació que ha de participar cada any. Pense que haurien de ser associacions amb caràcter d'ajuda a la població, més que falles i esports. Què vos sembla?

Valler solidari ha dit...

Si les paelles son per a 10 places, considerant la finalitat de la recaptació, tampoc no hagués passat res si el preu hagués sigut de 10€ per paella; 40% més de recaptació.
Bon començament.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que està ben clar: un acte de solidaritat i col·laboració ciutadana amb les associacións benèfiques i ONG de la nostra ciutat.

Anònim ha dit...

Este ajuntament es com el Barça, salvant les distancies. unicef per adisva.
El que mes men alegra es que la gent ja no demanara paelles nomes pq si que despres es queden totes buides

El tio de la vara ha dit...

ole! independentment de qui encapçala l'associació s'ha fet un acte de gran ajuda per a la mateixa. A l'invers haguera passat?

Anònim ha dit...

i perquè no es destinen aquestos diners a fer tavernes més accessible?? conec un bon grapat de llocs que es podien fer remodelacions per a eliminar barreres arquitectòniques al nostre poble i a la nostra platja.

PER UN TAVERNES MÉS ACCESSIBLE!

Anònim ha dit...

Perque s'ha decidit destinar-los a un altre objectiu dins dels molts que caldria atendre

Anònim ha dit...

Em pareix entre "cometes" que els diners de les paelles vatgen destinats a ADISVA, pero si no recorde mal el President d'aquest col·lectiu es el SR. EUGENIO PEREZ antic alcalde de la població, ja que tenin l'alta tensió per el aire per la seua culpa, per que no li diu a Hiberdola que el patrocines i aixi els diners de les paelles podrien anar destinats a totes les ONG del poble. Jo soc partidari de que els diners es repartisquen entre tots. Y aquesta Associació esta molt lligada al PP, jo diria que massa i tot.

Anònim ha dit...

El PP esta posicionant-se a ADISVA i a Càritas (podeu comprovar-ho al perfil dels candidats del PP al fullet publicat pel PP per a les passades eleccions).

Ara en serio. No em sembla mal que qualsevol persona colabore amb l'ONG que vullga. Però ja no veig tan clar allò de rendibilitzar la pertenència a una ONG amb objectius electorals.

La colaboració sincera amb una ONG ha de ser una cosa més íntima.

El tio de la vara ha dit...

doncs l'any que ve propose que es destinen per acabar la piscina. Així anem acabant tot els temes del PP

Anònim ha dit...

El PP està posicionat-se a Càritas, però a nivell d'imatge, que es el que se'ls dona be. Si algu vol acostarse de prop a Càritas, voreu com la gent que treballa per als necessitats poc tenen a vore amb ells... ara si, apareixer i posar-se si poden "galons" això si que ho saben fer.

Estruch-UPyD Valldigna ha dit...

Lucía Bó, res sospitosa de ser pepera, també es de Cáritas i jo mateix ajude per raons familiars i sentimentals a Adisva, per lo tant , no polititzem el tema, per favor.