L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 de setembre del 2011

L’Ajuntament de Tavernes procedeix a retirar les escombreries abocades al riu Vadell durant la passada legislatura i que li han suposat una multa de 1.000 euros





Una més heretada. I van.... Això sí, el nou govern municipal confia en  l’anul·lació de la sanció de 1.000 euros per haver actuat amb rapidesa i no haver deixar passar mesos i mesos  sense actuar.  De totes les maneres, encara que la Confederació del Xúquer fera una gràcia i no li’ls cobrara els 1000 euros de multa, l’Ajuntament no es lliurara de pagar el cost de màquines i jornals que ha costat deixar el llit i marges del Vadell com estava fa any i mig.

El govern municipal ha procedit a retirar les escombreries abocades pel mateix ajuntament dins del riu Vadell en el 2010 quan es feren  unes obres menors  de manteniment del cami .Els abocaments, tal com consta en l’acta de la inspecció de la Confederació, foren motiu d’una denuncia el 23 de març del 2010 “per un abocament d’escombreries i terra vegetal sobre el marge esquerre i el llit del riu Vadell en un tram de 130m”. (Fotografia 1)

La Confederació, després de comprobar com el govern anterior no feia cas en la reparació dels danys, va obrir un expedient que s’ha resolt amb multa de 1.000 euros comunicada al nou govern municipal el passat 20 de juliol. Junt a la comunicació se li ordena la retirada i neteja d’escombreries i terra vegetal vessades al riu Vadell.


El nou govern municipal ha procedit amb rapidesa i a un mes de la notificació ja estaven els danys reparats. Els serveis jurídics municipals han presentat al·legacions perquè cabria la possibilitat d’evitar pagar la multa per haver passat més de 6 mesos des de l’acta de denúncia fins a l’acord d’inici sancionador i també per un reconeixement de la rapidesa i interés demostrat pel nou govern, solucionant el problema en pocs dies. (Fotografies 2 i 3)


Això sí, pagar el cost dels treballs de neteja d’escombreries i la reposició del llit del Vadell a la situación que tenia a principis del 2010 no li ho estalviarà ningú.

- Segons la nota de premsa i fotografies de l'Ajuntament
-

1 comentari:

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...

Això sí que és fer les coses com toca...
Mira... ha costat el preu de la neteja i tal, però segur que aquesta neteja s'havia de fer també per manteniment, etc.

Si a més del cost de neteja de les escombraries, damunt, haguérem de pagar els 1.000€ de multa, serien 1.000€+ el cost de la neteja.
M'alegre d'aquesta actitud del nou govern que tenim ara.
Ja va notant-se com arreglen les empastraes del govern anterior, ja... i tant que falta per fer...