L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 18 de setembre del 2011

Quan la trona no predica la paraula de Déu i fa política

Molts vallers no van estar al tumultuós – per tant molta gent al mateix lloc, no cabien tots- espectacle de Xavi Castillo. Hem sentit de tot, en general la gent reconeix que es va riure molt en la vetlada com correspon a un monologista teatral. Alguns s’han queixat de la paròdia d’alguns personatges, altres de les paraules que feia servir, fins i tot alguns se n’anaren però el fet provocador del teatre més antic - ficar-se amb el poder- estava present  i, vulguem o no, el poder polític i el religiós estigueren presents en les paròdies.

El que no ens esperàvem, ni ara ni mai, és que la farsa teatral tinguera continuació a l’església en l’acte del sermó del rector de Sant Perer Apostol en la missa de la pujada. Redéu, don José, ni el mateix concili de Trento!!! Es va convertir un acte fugiser i caduc com era una representació teatral a la Plaça Major en alguna cosa solemne i ferma, com diria Quevedo. Tot flueix, “pauta rei”, tot passa, excepte si aturem les aigües del Tèvere. Està clar que de vegades escrivim de tot, sense entendre res . Religió ve de relegir, tornar a llegir i és cert que les paròdies són exageracions i que fa temps que tenim llibertat d’expressió, que ve a ser com tindre molts canals i canviar quan un d’ells no t’agrada. I això és la base de la tolerància. És com recordava Cervantes, i no és el cas, la crema de llibres que es narra al Quixot a càrrec dl rector i del barbar.

La llibertat en un estat democràtic és això, senyor rector. Com vosté té la llibertat per a dir el que creu convenient als seus fidels, però s’ha de mesurar la forma i el moment. L’any passat el còmic  que va actuar a festes, i que podia costar sobre els 10.000 euros com l’Arevalo, va fer pujar a una persona deficient mental del poble i el va ridiculitzar i tots es rigueren de la situació. Ningú no va dir res.  Xavi Castilló tenim entés que només ha cobrat 2.000 euros i la plaça va estar com mai, comparable a ocasions puntuals, com quan va vindre Victor Manuel i la seua esposa. Per tant mire si vam guanyar en el canvi a nivell d’euros.

Però si ha de parlar amb l’autoritat civil, parle-ho amb ells. És més efectiu. Si vol ajudar als pobres prenga lliçó d’un Papa, Joan XXIII, un Papá bonatxó i ben a prop del poble (pacciocone en italià) que un dia va rebre al Vaticà a Pietro Nenni, cap dels socialistes italians, un vell combatent de la guerra a Espanya en les brigades internacionals i que va rebre del Papa el seu rellotge d’or de butxaca, el que havia portat durant la primera guerra europea on va servir de rector castrense amb la graduació de sergent. I això va ser l’inici d’una gran amistat durant el papat. I és que parlem d’una religió que és amor, que la fa distinta a la resta, i eixe amor amnistia radicalment tot. Esperem que ací a Tavernes també.

Rector don Jose: s’està al costat d’altres dirigents, els que no veuen la corrupció, els que no veuen les necessitats dels xiquets,  ni dels malalts, ni dels dèbils, ni dels que pateixen, ni dels oprimits, s’està al costat dels que no veuen com a necessari l’estat del benestar i gasten i gasten en events i saraos mentre no donen l’assignació que cal als dependents  i cada dia més hi ha més famílies per davall del nivell de pobresa. Només ataquen i castiguen a allò que no cal donar massa importància: un actor, un públic i passa.  Es demana nosequè dels diners públics però s’oblida que són diners públics els que paguen els convenis que hi ha signats amb les dues parròquies, els que paguen la banda de músicaa en les processons, els que paguen les hores extraordinaris de la brigada per preparar els events religiosos. Renuncie i dedique eixos diners a allò que va dir al sermó.  I no volem parlar ara dels milions d'euros  publics que ens ha costat les visites del Papa (sense justificar la majòria dels euros) o dels mils i mils de milions publics que es balafien en events i saraos i que ni l’Església ni vosté no crítica. I vosté podria dir molt al respecte per la seua etapa valenciana. ¿A quants valencians i valencians podríem donar de menjar? Passa palabra.

No cal solemnitzar la ruptura, serà difícil, amb el govern actual. Tots en el judici final haurem de dir que férem perquè en la terra existira un regne d’amor.

PD:  A la platja de Tavernes vegem banyar-se un bisbe sa i quan ix de l’aigua amb el seu banyador mullat l’esperen a la sorra dues mongetes habillades amb els hàbits, una amb una tovallola, l’altra amb un barnús, i no passa res.
-

42 comentaris:

Bello, bello, cinematogràfic. ha dit...

Em recorda el Geperut de Notre Dame. L'església sempre atacant el teatre. El Camps, El Cotino i el Mandan Huevos tots del Opus i comunió setmanal. A Tavernes no hem tingut mai problemes amb els rectors, tots ells han estat gent molt comprensiva. Però aquest senyor rector amb la seua depressió pareix que vulga assustar a no se qui. Si haguera estat el PP, que per cert el va portar a Tavernes, tres vegades, en una d'elles Vicent Palomares l'aguantava mentre el Papa feia el pino. Es deveres igual el rector de Sant Pere, vaja canvi, prefereix que es riguen dels que parlen mal, dels retardats mentals com Arevalo, però atenció ací està Adisva i sap que malparla dels nostres fills. En fi un error molt greu que espere que demane per isericordia perdó prompte. Sino hauré d'anar a tor nar a vore Àgora, que ben be ja no la recorde, però sembla algo igual. Per favor no fem el ridicul.

Anònim ha dit...

Per sort els catòlics de Tavernes no som el mateix que D. José el Retor de Sant Pere.

I, com a catòlic, pose en dubte fins i tot la seua represatativitat real (no la oficial) en quan a imatge viva del missatge de Jesucrist. Perquè, per desgracia, la jerarquia catòlica està perdent molts trens amb la seua obsessió de reclamar fins i tot aquell poder que no li correspon atès vivim en un estat làic.
A D. José el perden les ganes de manar i controlar-ho tot.

Anònim ha dit...

El que resulta llastimós es el fet de tenir que aguantar que es vulga fer critica a l'espectacle a un lloc serios com hauria de ser una esglèsia.
Don José, si vol fer obres i financiar-les, ja sap contracta a Xavi Castillo per 2000€, li obri l'esglèsia, posa l'entrada a 10€, i a partir de 200, tot rendiment. Tenint en compter els milers de vallers que anàren a vore'l, compte, compte!!! JEJEJE!!! Igual ara li canvia la perspectiva del que es un humor àcid intel·ligent.

Anònim ha dit...

PERDONEU, NO PARLEM DE LLIBERTAT, BLA, BLA, BLA,...? DONCS IGUAL QUE ES FA BURLA D'UNA PERSONA QUE HA MORT COM EL ANTIC PAPA, TE DRET EL RETOR DE QUALSEVOL ESGLESIA ES DIGA COM ES DIGA, A DIR EL QUE PENSA. I NO TE RES A VORE UNES COSES AMB ALTRES DEL QUE ESTEU OPINANT. ESTEU FENT PROPAGANDA ELECTORAL I BUSCANT EL RECOLZAMENT DEL POBLE AMB UN DISCURS FACIL D'UN FET PUNTUAL COMPARANT-LO AMB QUE SI VA COSTAR NO SE QUANTS MIL EUROS L'ACTUACIO D'AREVALO(QUE PER UNA ALTRA BANDA NO CREC QUE ES BURLARA D'UNA PERSONA DEFICIENT JA QUE EL SEU FILL HO ERA) I ARA ENS AHORREM UN MONTÓ, QUE SI EL BISBE ES BANYA EN NO SE QUIN LLOC. QUE SERÀ EL RETOR EL QUE EL TIRA A L'AIGUA?? I AMB AIXO NO VULL DIR QUE EM PAREGA BE LO DEL BISBE, PERO SI BUSQUEU LA LLIBERTAT D'EXPRESSIO RESPETEU-LA TAMBÉ.

Anònim ha dit...

Don José el que ha de fer es demanar compters del milions d'euros DE DINERS PUBLICS que es van dedicar a la visita del Papa a Valencia i esbrinar on estan. Això hauria servit per a donar de menjar a molts. I ell alguna cosa deu de saber del tema, que estava ben prop del Agusti Gascó.
També ens podria dir amb ELS DINERS PUBLICS del JMJ fa uns dies quant podrien menjar.
I també amb els DINERS PUBLICS (LI RECORD QUE ÉS L'ÚNICA NACIO DEL MON QUE HO FA) destinats a manteniment de l'esglesia i els seus temples quans podrien menjar.

Ai, sepulcres emblanquinats.... (Jesus Crist)

La Cotorra de la Vall ha dit...

No s'ha dit que Arèvalo es burlarà de ningú. Sabem el cas del seu fill. Parlàvem d'un cas puntual de festes passades.

Anònim ha dit...

El que va fer D. José es donar-li a berure al Sr. Alcalde el mateix vinagre que ell li va donar a beure a la resta de ciutatans que no estàn d'acord amb totes les blasfemies e insults que sol fer un xirigotero dalt d'un escenari.

En el meu poble hi ha un dit que diu "FER COM FAN NO ES PECAT" Aaaaah!!!!! Demanem perdó als aludits que en este cas tant per un costat com per l'altre som tot el poble.

No fa falta que per a fer-se propaganda electoral es tinga que tirar per terra a la gent que tinga altres formes de pensar, a la fi tots som persones.

Considere que l'asignatura de Ciudadania hi haurà gent que tindrà que matricular-se un altra vegada a l'escola per a vore si li posen un poc de disciplina en el cap.

Cotorra, si vols ho publiques i si no al menys tu ja ho has lletgit, crec que eres qui tindiria que tornar a matricular-se per a donar "CIUDADANIA" el respecte entre persones.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Precisament eixe perdó i eixa caritat cristiana és el que vam notar a faltar en Don José: el perdó, a semblança de Jesucrist respecte als que els mataren: Senyor, perdona'ls que no saben què fan!

El problema és que l'Esgleia oficial només perdona i justifica als corruptes, als que furten al poble, als que balafien els diners del poble i si cal, els posen sota pal·li, com s'ha fet sempre.

Ens recorda aquell passatge bíblic del fariseu pegant-se al pit: "Senyor, jo no sóc com eixos...."

Anònim ha dit...

Jo crec que aquest D.José, independentment del càrrec que ocupe en l'esglèsia de Tavernes de Sant Pere, el que és, és un maleducat que no sap guardar les formes i que ha volgut el seu moment de notorietat, potser tenia cels de una persona com Xavi Castillo que agrupa a més seguidors que ell els diumenges... De totes maneres crec que a dia d'avuí la seua institució ja no representa a ningú i no té cap influència sobre ningú (les quatre ueletes de sempre) sobretot perquè no s'ha guanyat el respecte de ningú. Ens llevaren un bon rector com era D. Josep, per a posar un D. Jose, com sempre, un pas arrere. M'alegre que el retor (l'esglèsia) estiga molest, senyal de que les coses van fent-se bé. No sé amb quina cara anirà el dimarts al despatx de l'alcalde.

Anònim ha dit...

Jo crec que el més inteligent és que done una disculpa pública, amb la seua poca educació li ha faltat el respecte a la màxima autoritat del poble que és l'alcalde, i no la seua esglèsia, anclada quatre segles arrere. Este senyor retor ha faltat al respecte com han fet molts del PP dient coses com: JJ o Sr. JJ, a mi em pareix una falta de respecte dirigir-se així a l'alcalde del meu poble. A mi no m'agradava Manolo Vidal, però no li dia M.V. ni M.V.A. ni tan sols D. Manolo; li dia D. Manuel. Cal tindre més respecte en este poble, pareix com si algú volguera provocar malestar i crispació, respecte i educació i sinó, com diu altre anònim, tots a escola a donar ciutadania.

Anònim ha dit...

Una nova persecució cristiana del segle xxi. Si penseu que Pepe va fer mal, potser s'heu de fer revisar el sentit comú.

Anònim ha dit...

No sé perquè hem oblidat que estem en un estat no aconfessional. A mi em sembla molt bé que Don José o Don Pepe en l'esglesia parle com a rector o líder espiritual local als seus fidels, de religió i de moral CATÒLICA. Així, val que no aconselle Xavi Castillo pels gestos o les males paraules.
Però si vol donar lliçons a l'Ajuntament de com s'han de gastar els diners públics, hi ha una cosa que es diu eleccions on es pot presentar.
Tot el demés sobra, no ha de gastar el púlpit per a fer política.
La culpa l'Estat que essent aconfessional durant tant de temps han deixat que parlen bisbes i Cia. de temes terrenals que no són de la seua incumbència.

DAMIAN ha dit...

Donde queda la libertad de expresion tantas veces reclamada y pocas veces escuchada. quiza muchas veces con la excusa de la libertad de expresion se han oido barbaridades y nadie ha dicho NADA, como minimo respetar esa libertad y luego compartirla o no pero ahi queda
LA VERDAD OS HARA LIBRES

Anònim ha dit...

Bello, aixo que no hem tingut mai problemes en els rectors??? igual que amb els alcaldes y demes gent publica del poble, perque el rectordel poble, es aixo, del poble. I tot el món o quasi tot el món el coneix y opina. Don Josep tampoc era del gust de tots.

Anònim ha dit...

A l'anonim de les 9:35 que sap que el dimarts el retor estarà al despatx de l'alcalde.

A vore si pots fer una foto de la cara del retor o millor una foto de la cara de l'alcalde.

Qui eres el secretari de l'alcalde? El cap de prensa? La veritat es que saps al detall l'agenda de Jordi.

Anònim ha dit...

No sóc el de les 9:35

La gran gesta de Don Pepe es va córrer pel poble eixa nit. I va hi haure gent, d'un i altre costat, que va comentar que s'havien de vore dimarts, que a vore que passaria. No cal ser cap de prensa o secretari per saber-ho.

I no crec que passe res.

Indesidenter ha dit...

Pense que don Pepe (caldrà un accent a la segona e?) pot parlar dels diners públics. Però de tots. No solament dels que pot haver cobrat Xavi Castillo, que són una brossa de riu quant els comparem amb els milions i milions d'euros gastats en espectacles, perquè al cap i a la fi són espectacles, cas de la F1, el tennis, la hípica, la Copa America i si molt m'apures l'avinguda del PP, tant a Valencia com a Santiago, Barcelona o ara a Madrid, convertit tot en un espectacle mediàtic televisiu i molt poc evangélic.
Amb eixos milions, gastats sense to i so, a mans ples, i nomes per al ego personal del polític de torn ¿Quants pobres haurien menjat?
Si parlem de Caritas a Tavernes (abans Interparroquial i ara ¿perquè parroquial? ¿Caritas de la parroquia pobra i de la rica?), Don Pepe (caldrà posar un accent a la segona é?) sap com està el patí i a quanta gent li cal ajuda per arribar a fi de mes.
El rector de Sant Pere sap que som, la valenciana, la zona espanyola de les que més tenen families per davall de l'umbral de la pobresa, de les que menys aplica la llei de dependència perquè els diners es gasten en altres coses, i un etcetera molt llarg. ¿I quant ha criticat eixe balafiament de diners publics dels nostres governants del PP?
¿A quants podria donar de menjar a Tavernes amb la part d'eixos diners, i in cloure també els malgastats en la visita del Papa?
Però d'això sembla ser que no cal parlar.

Anònim ha dit...

Sóc l'anònim de les 9:35, ja t'has aclarit de qui vols la foto?? Li la faré al retor, la cara serà més curiosa, perquè parlar davant dels teus per a criticar a altre és molt senzill, ara a vore que li demana a l'alcalde (com a mínim perdó, com a bon cristià...) o que et penses que li demanarà a l'alcalde que pose l'altra galta??

Com ja et diu altre anònim la notícia corregué ràpidament pel poble i això es comentà: que quin poc trellat dir això davant de tots si el dimarts s'havien de vore!! I això ho digueren catòlics i ateus, de tot! jo em vaig enterar pels meus amics catòlics.

Com ja sabràs no sóc ni el secretari de l'alcalde ni el cap de premsa, però... Qui eres tu? Quin regidor del PP eres? O eres el portaveu del PP? Te se nota molta malícia, abans estaves més enterat de les coses que ara, veritat?

LSP ha dit...

A mi em sembla bé que el Senyor Retor (no precissament el de la serie de Canal 9) lladre d'eixa manera, és senyal que els 4 fatxosos que encara soportem, estàn força nerviosos, però el que millor em semblaría és que se li tallarà l'aixeta de cap subvenció que li puga arribar de l'ajuntament, i eixos diners, que vagen a parar a la gent, realment, necessitada i no a la butxaca d'un despota.
A L'ESGLÈSIA, NI UN EURO!!!

Anònim ha dit...

Primer que res, dir que religió ve de "relligar", no de rellegir.
Bé..cap altra cosa ha estat tan lluny dels seus proposits. Ha separat des de sempre els homes i els ha enfrontat els uns als altres en nom del seu déu. Cap altra organització ha causat més crims, repressió i dolor..si després de tot això segui fent-li el joc..la culpa és dels seus fidels. Jo, ja fa anys que vaig deixar de tindre fe..era massa major per seguir tenint amics invissibles. En fi..cadascu és lliure...Salut

Anònim ha dit...

Recordeu que els del BLOC no esteu governant sols.

El PSOE també forma part del tripartit i el seu portaveu no és precisament una aconfessional i dóna classes en un col·legi catòlic

Encara la recorde presidint les processons de setmana santa

A vore si de tant de criticar al senyor retor i a l'esglesia vos quedeu en bipartit.

Pareix que els del BLOC vos olvideu molt prompte que teniu socis de govern a l'ajuntament

Anònim ha dit...

Crec que no és cosa de si el Bloc, EU o el PSOE, o si este o l'altre partit o regidor.
Ací s'ha criticat que el senyor rector done lliçons polítiques i entre en el camp polític dient en que i en que no s'han de gastar uns diners. Que Franco fa temps que està enterrat.
A mi no m'agrada que es gasten diners publics en processons, la musica i tot el que acompanya, però no se m'acut posar un anunci en contra a la radio o fer una plamfetà escrita, quan ell la va fer parlada aprofitant la seua situació provilegiada.
El que es critica, jo almenys allò que critique, és que els temes del cel es mesclen amb els de la terra.A déu el que es de déu i al cèsar el que es del cesar.

Anònim ha dit...

SUGERENCIAS

- ¿No existe un lugar mas grande y con mejor acústica en Tavernes para actuaciones u obras de teatro? A parte de estar en ligera rampa que tapaba la visión la plaza donde se celebro la dichosa obra de teatro... , no cabía la gente.

- Se podía haber instalado una megafonía mejor, no se escuchaba nada al final de la plaza, y el silencio brillo por su ausencia... Quizas en Tavernes falte un poco mas de educación teatral.

- Esta fenomenal que los BARES hagan su agosto con este tipo de espectaculos, pero la seguridad es lo primero, en caso de salida de emergencia... la plaza es un TAPON.

- En grandes aglomeraciones de gente, donde hay espectaculos, normalmente se obliga a retirar terrazas, mesas y sillas, en Tavernes todo lo contrario... cuantas más, mejor.

- El cura, en su sermon puede decir lo que quiera... al contrario que los que leemos este BLOG, en el cual seguramente, este POST, nunca salga publicado... simplemente por decir que en este BLOG se censura lo que no interesa.

Saludos cordiales.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quines ganes de mentir i faltar que teniu alguns!!!
Censura? Quina censura? A qui vols enganyar?
Portem vora 400.000 visites en poc mes de tres anys que duem en la xarxa (si ja ho sabem: el comptador diu vora 250.000, però és el segon comptador que va sustituir l'anterior quan en duiem 150.000).
400.000 entrades en un blog de noticies d'un poble.
A vore a qui li fas creure que açò és un blog amb censura!! No entraria ningú i ningú faria cap comentari. El teu és el que fa 22 només en aquest tema. I la veritat, donava ganes de no publicar-lo.
¿Censura en La Cotorra? ¿Censurem segons tu i publiquem els comentaris numero 4-7 -11-13 -15-20 i el teu, el 22? A qui vols enganyar?

I una coseta: com hem dit portem més de 3 anys en la xarxa. L'any passat també hi hagueren festes del poble i fetes al mateix lloc. Però mira per on tots els retrets i deficiències que enguany veus l'any passat governant el PP te'ls calleres. ¿Per què? I tu ens parles de censura?

Anònim ha dit...

Jesucristo ya lo dijo: "AL CESAR LO QUE ES DEL CESAR, Y A DIOS LO QUE ES DE DIOS". Sus embajadores en la Tierra, desde tiempos inmemoriables, por mucho que digan que predican la palabra de Dios, parece ser que no se acuerdan de esta frase.

Anònim ha dit...

Cotorra, si als de dretes els mola la censura, la que els beneficia, l'altra no els agrada. Si no intenta criticar al PP o la esglesia en algun blog del ABC, La Razon, la pagina del PP,... Intereconomia volia dir... Ells no censuren... Que va!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per a RESPECTE A LA CENSURA:

Torna a enviar-ho i no personalitzes ni marques en el dit a ningú mentre no tingues la certesa del que dius.
L'EQUIP DE LA COTORRA té com a norma i així mai no hem posat cap nom, ni referència personal de ningú (amics, familiars...)i només hem posat el nom dels polítics i si era un afer relacionat amb el seu treball o gestió política.

Si fas el contrari, ens estàs obligant a no publicar-ho. No digues després que hi ha censura a la Cotorra.

Anònim ha dit...

A mi el que diga el retor me la repanpinfla, ara bé em fa molta gracía que la gent d´esglesia diga que fer com fan no es pecat...be, eixe es el dogma de la esglesia i amb el qual no estic d´acord. No sabia que si a un el roben i es católic te bula papal per robar. Em fa molta gracia que un senyor retor es diga com es diga, s´indigne per la actuació d´una persona que s´autodefineix com a bufó...Així doncs, si el senyor retor per a criticar al bufó actua de bufó des de un pulpit te el problema de fer el ridicul, com si el bufó vullgues donar misa des d´un escenari.

En fi, "ladran, luego cabalgamos". Afortunadament a mi el que diguen els retors, els papes o els reis me la dú fluixa, tinc criteri propi i m´han educat per a pensar per mi mateix i no fer cas a bufons i xarlatans.

El que jo vaig vore va ser a un tio amb dos pilotes, d´alt l´escenari burlant-se dels poders establits, en lloc de llepar-los el cul com fan normalment la majoria de gent, i fent-nos riure a tots perque veiem que era cert el que deia, El Joan Pablo un pobre home, papa per a alguns, peró em semblava patetic que en el seu estat no es retirara. El nou papa, un ex-nazi que ara va en la mitra, El Camps, un pressumpte corrupte, i despres de veure la actualitat valenciana crec que com el mateix Xavi Castillo va dir, es va quedar molt molt curt.

Ala, i als que reclamen llibertat d´expresió recordar-los que abans de demanar-la es preocupen també de donar-la. Sembla sempre molt curiós que la dreta quan no mana vullga reclamar de l´esquerra el que si la dreta manara no donaria. Si hagues un Xavi Castillo a este poble, pot ser mes d´un dels anteriors alcaldes o concejals anirien en mes compter del que fan i han fet que vaja "panda" que hem tingut a l´ajuntament i damunt demanen el respecte que ells no ens han tingut i damunt la seua claca encara els defen

silmin ha dit...

Si això q va de negre i normalment fa nosa (jo dic panderola té els matiexos) drets que els demès a dir el q vulga, q se'ls lleve la represnetació ja que com a membre d'una secta normalment col.laboradora amb pederastes, administrativament se'ls dona un sou que altres no, subvencios per a la difusió de la seua "berborrea" q a altres no se'ls dona, més diners per als seus centres, veu i vot en part de l'administració....si vol ser i parlar com un més que renuncie als privilegis o millor que li'ls lleven... llavors estariem parlant de democràcia real, pperos ensenyeuvos primer el q és democràcia i després vorem si podeu donar lliçons a algú.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 11:36, estic molt molt però molt d'acord amb tu!! Com s'atrevixen a demanar llibertat d'expressió aquells que sempre l'han acallada!! Per a exigir-la primer donar-la (com sempre ha fet el PP i l'esglèsia, no?)!!! Jo he de dir que tant en l'escenari com en l'esglèsia només he vist dos bufons, un d'ells es dedica al teatre i a l'humor, l'altre... doncs això a fer el bufó! Anònim de les 11:36 has fet un molt bon comentari i ho has explicat tot, molt bé!!!

Anònim ha dit...

Cotorra, podries passar alguns comentaris a:

http://www.elnuevodigital.es/index.php/cultura/2175-un-cura-rine-en-misa-al-alcalde-de-tavernes-por-contratar-a-xavi-castillo-para-las-fiestas#comments

O deixar el link de la cotorra per a que vegen els comentaris?

Anònim ha dit...

Amb tant facil que ho tenia Don José

Mat 18:15 “Si el teu germà et fa una ofensa, ves a trobar-lo i, a soles amb ell, fes-li veure la seua falta. Si t'escolta, t'hauràs guanyat el germà.

El problema és que no fan mai allò que prediquen o allò que haurien de prendre com a exemple.

V.A.B. ha dit...

Este retor esta com una xota, critica al alcalde desde el pulpit perque es un cobard, ja que sap que no li va a contestar, cara a cara s'ho callaria. Qui es voste per a dir en que este que gastar l'Ajuntament el diners, te plaça de parking gratuit al passeig, el consistori li neteja la capella de la platja, li cedeix cadires etc. etc.
D. Pep qui es voste pera dir com es tenen que gastar el diner els altres, cuant voste ha alquilat un apartament a la platja tot el estiu per anar a verenejar amb la familia, ha pagat voste el lloguer o la parroquia? de on a tret el diners que s'ha gastat al centre parroquial, fent obres sense licencia municipal, instalant per tot el centre aire acondicionat, canviant la instalacio electrica, dels diners que hem donat per a cambiar la teulada de la esglesia que per cert amenaça de esfonsar-se. Ni un euro mes per aquest tio prepotent que no te educació, a 400 mt. tenim un altra esglesia.
Jordi endavant, no tots els catolics som iguals.

Anònim ha dit...

RESPECTE A LA CENSURA EN AQUEST BLOG (2ª PART, 1ª CENSURADA). Em reafirme en tot lo dit. Fare un breu resum; Deurieu posar l´anagrama del BLOC a la pàgina, es a dir, com a capçalera. No sou imparcials ni objectius, encara que feu xicotets esforços per disimular. Només feu que atacar a la dreta, indiscriminadament,sense pensar que una persona pot profesar una ideologia o un credo sense estar d´acord en tot el que fan els representants politics o ideológics.
Critiqueu despiadadament als altres, i en poc de temps el nou govern ja ha incurrit en alguns vicis que tant s´han denunciat des d´ací.
Al principi pensava que ereu un blog d´informació, ara veig que no sou un blog d´opinio, sino de desinformació i de propaganda política.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I torna-li amb la censura? Però no t'hem publicat l'escrit? Què més vols? I el primer no te l'hem publicat per les raons que t'hem donat. ¿Estàs d'acord o no? No és el nostre problema.

Estem farts de dir-ho: no farem com altres blogs, que deus coneixer molt be que es claven i critiquen massa vegades sense rao ni fonament, això si sota la capa de l'anònimat, a parents directes i demes familiars dels regidors, siguen del govern actual o del passat. Ací ens ha arribat molt de paper sobre negocis del món de la neteja i altres de mobiliari, i altres de societats de jardineria, i treballs en biblioteques i mai no hauràs vist cap menció.
Sabem on son i estan els límits: només personatges publics i parlant de la seua gestió política.

No hem atacat mai la dreta per ser dreta: hem atacat (i la de coses que hem callat) la gestió d'un partit de dreta a Tavernes, que ens ha portat a la ruïna.
I no ho hem despiadament sinó ací publicament i mai no ens han rebatut cap de les coses que hem dit. I pensem és això el que vos dol.

Efectivament som un blob d'informació i tenim una línia. Comprenem que tu preferiries que forem de linia Intereconomia, però ja veus... ha eixit la criada (en aquest cas La Cotorra) respondona.

I damunt ho hem fet sempre amb la veritat per davant: Sempre hem dit que no érem (i no ho som) un blog del Bloc, però l'equip estem prop ideològicament, amb un més prop de Compromís (serà el cigró negre?).

Anònim ha dit...

RESPECTE A LA CENSURA III: "PD: A la platja de Tavernes vegem banyar-se un bisbe sa i quan ix de l’aigua amb el seu banyador mullat l’esperen a la sorra dues mongetes habillades amb els hàbits, una amb una tovallola, l’altra amb un barnús, i no passa res." Menys mal que no dieu noms de ningú.

2º punt. La ruina a Tavernes la van portar fa anys els partits d´esquerra que governaren abans del PP. Tambe es cert que en 16 anys de govern delPP, han hagut moltes errades. Moltissimes. Pero oblideu intencionadament atrocitats perpetrades per governs anteriors.Els cuals per ser d´esquerres intencionadament oblideu.
Respecte a si "preferiria que foreu com intereconomia", llig l´anterior comentari, i vorás el que pense no només d´intereconomia, sino també d´altres mitjans.
No sempre aneu en la veritat per davant i moltes vegades al igual que molts, per no dir tots els mitjans de comunicacio, mostreu una visió sesgada de la realitat, pero bé hasta els grans fan aixó.
De totes formes, crec que es interesant que aquest blog siga un espai obert al debat, per a tots, siguen o no adeptes al régim. De veres, crec que es algo nou i molt positiu per alpoble i per aixó et done les gracies. No es coña.

Anònim ha dit...

2º punt. La ruina a Tavernes la van portar fa anys els partits d´esquerra que governaren abans del PP. Tambe es cert que en 16 anys de govern delPP, han hagut moltes errades. Moltissimes.

Tu això t'ho creus? Que la ruina ve de fa 17 anys? I amb 16 anys al govern municipal i tot el vent de cara no van poder fer res per arribar a port els del PP? Alguns a titol personal si que han arribat i ben arribat.
Això que tu dius es totalment inasumible per a una persona amb dos dits de front.
Que la ruina la van portar els partits d'esquerra? De risa. Mira els indicadors econòmics sobre Tavernes de l'any 1995, quan comença el PP i els del 2010 quan acaba.
O més senzill, mira les fabriques, comerços i magatzem aleshores i els d'ara, o els camps aleshores i ara.
Redeu la propaganda oficial del PP quant fa!

Anònim ha dit...

Ahir vaig contestar a l´ultim comentari, referint-se a la situació economica de la industria local, como no vos interesa que un "NO ADEPTE AL NOU RÉGIM" vos done lliçons no l´has publicat. Per a que digues que NO HI HA CENSURA: ALTRA MENTIRA DEL BLOC I DE LA SEUA MAQUINA DE PROPAGANDA POLITICA.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Normalment la gent de La Cotorra no es confessa perquè no diu mentires.

T'ho cregues o no t'ho cregues, eixe no és ara el nostre problema, no ens ha arribat.

En ocasions m'avergonisc. ha dit...

Esteu sentit-se o millor dit llegint-se? va, a vore quila diu més grossa,qui diu més barbaritats, qui falta més i a qui se li'n va més el cap. M'encanta l'espectacle!! Això és un eixemple de entesos en política i de persones civilitzades. Vaig a proposar-vos a tots al Salvame però el deLuxe. De segur que triomfeu.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Respecte a la censura, a mi com a representant de UPyD de moment no m'han censurat res, sobre tratarme un companyer seu de viatge politic colaborador d'esta revista i familiar d'una regidora del Bloc, de nacionalista espanyol, fascista de dretes, bunker barraqueta i no se cuantes animalades més el dia de les paelles, aixó sí, sense deixarme parlar i defendre la meua ideología, hasta el punt que gent del Bloc presents hem digueren que no li fera cas, que eixes no eren les formes del Bloc, i eu puc ratificar pues tinc una cordialísima relació amb Pilar Pons, el seu marit Vicent, Jaume Talens, Miquel Bononad, Joselito i atres més nacionalistes d'esquerra, la cual meua ideología açí si que estic ferla coneixer llirement.Ahir vaig escriure algo que no s'ha publicat supose que per rasons técniques, hui eu torne a escriure, si no es publicara ja eu diría.

Enrique Estruch-UPyD Valldigna ha dit...

Reafirme que a mí, prou en les antípodes de la seua ideología, si m'están publicant, en mes o menos retard, supose que per faena del editor, tot lo qu'escric, i els atres opinants m'estan respetant, lo cual no fan , com comente en atre articul, atres contertulis d'atra revista que desde l'anonimat m'estan atacant en lo personal,gracies editor i contertulis per esta bocanada de llibertat.