L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 25 de setembre del 2011

Segona neteja popular del riu Vaca


La segona neteja del riu Vaca que organitzava la Mancomunitat de la Valldigna en col·laboració amb el Grup Muntanya Valldigna es va celebrar ahir dissabte en el tram de riu que va des del molí fins a la Illeta del Tol·lo.


Els participant han trobat de tot: carros de Mercadona, motos velles, pantalles  d'ordinadors, calentadors,  una tapa de clavaguera, pneumàtics de cotxe, una roda completa de cotxe, moltes botelles i sobre tot, molt molt de plastic,

L’activitat va començar a les 8:30 del matí i va acabar a les 13:30 hores. Han participat la regidora de Medi Ambient, Vanessa Martí, a més de veïns quasi tots de la Valldigna, coordinats pel Grup de Muntanya Valldigna.

-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gent del poble? al meins an als retratets la magoria son de Simat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres en comptem -com a mínim perquè els coneixem - a 9 de Tavernes més el que feia la foto 10, i majorment gent del Bloc.

Ho canviem, posem quasi tots gent de la Valldigna (per si de cas hi ha algú de fora) i tots contents.
Ací ningú no es pot desviar un milímetre!!!

Anònim ha dit...

m'agrada lo de gent de la valldigna i aprofite per a dir encara que no vinga el tema que la penya barcelonista no es de tavernes si no de la valldigna.

Anònim ha dit...

Pues a mi lo que más me llama la atención es la falta de civismo que se deduce de todo lo que los voluntarios han encontrado en el río.
Todo mi reconocimiento para toda esa gente que ha participado en la actividad (me da igual de dónde son. Y quisiera poner de manifiesto la necesidad de abordar el problema del civismo ante lo público, ante lo cual sólo veo dos acciones posibles:
-Educativas y de fomento de buenas prácticas per también
-Correctivas, sancionando a todo aquel que a partir de su acción, directa o indirecta, quede afectado cualquier ámbito público, sea ensuciar el río, romper un banco o papelera o que tu perro se cague en la calle.

Bonic ha dit...

Felicitar-los a tots i totes, jo volia dir que per la meua edat ja no podia assistir, però vist al meu amic Llorens, no em val com a coartada. Per molts anys, gràcies.

Carras ha dit...

Enhorabona a tota aquesta gent compromesa amb el medi ambient i el nostre entorn. Espere que aquesta activitat torne a repetir-se i li se done tot el suport social que necessite.