L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de setembre del 2011

Un escàndol més: el director de l'aeroport de Castello (sense avions) cobra més que Zapatero



   Garcia-Salas, Fabra i Camps en la inauguració

El director de l'aeroport de Castelló, Juan García-Salas, cobra un sou anual de 84.000 euros, més que el president del Govern, José Luiz Rodríguez Zapatero (78.184 euros anuals).

La denuncia, feta per EU, emfatitza el fet que el càrrec públic castellonenc ha rebut ingressos pareguts els darrers anys tot i que no s'enlairen avions. La diputada Marina Albiol considera "escandalós" que en un "context de crisi, quan moltes persones no arriben al dia a dia, aquests números haurien ruborizar a més d'un, i més si tenim en compte que aquesta infraestructures ni tan sols està en funcionament ".

El president d'Aerocas (empresa promotora de l'aeroport de Castelló) és el expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, qui va inaugurar la base "sense avions"  a principis de març tot i que no podia operar per falta de tràmits burocràtics i permisos. Ara la Generalitat i el mateix Carlos Fabra diuen que la posada en marxa de l'aeroport potser la primavera del 2012.

La parlamentària d'EUPV ha manifestat que " l'aeroport serveix, no per portar avions i turistes, sinó com excusa perfecta per omplir les butxaques d'altres càrrecs i directius, amics del PP, que cobren sumes astronòmiques per fer no se sap bé què ".

EU ha reiterat moltes vegades que l'aeroport de Castelló seria un negoci ruïnós per a les arques públiques amb una inversió econòmica gegantina. En paraules d'Albiol " ara és un sou d'escàndol" per a reclamar una modificació urgent en la regulació dels sous d'alts càrrecs , "perquè s'adapten a la realitat actual del país i no siga possible que arriben a nivells d'escàndol".

Carlos Fabra va deixar de ser president de la Diputació de Castelló després de les eleccions passades, però ostenta el càrrec de president de Aerocas, avalat pels estatuts de la concessionària, a més de conservar també el càrrec de president del PP a Castelló fins al congrés de 2012.

-Segons la informació i fotografia d' "El Mundo"
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ale, ja tens això per ahi... una més...

Enrique Estruch ha dit...

Perqué no l'utilisem pa volar cacherulos ? aixina apoyariem a un dels nostres deports autoctons....