L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 19 d’octubre del 2011

L'ajuntament retira les canyes arrossegades i acumulades pel Vaca



El govern municipal està procedint a arreplegar les canyes que va acumular l’avinguda del Vaca en la zona del Tol·lo a causa de la pluja torrencial de fa unes setmanes. Avui al Tol·lo hi havia treballant maquinari pesant (com podeu observar en les fotografíes) i a més un camió de gran tonatge per endur-se les canyes.

Els treballs, segons hem pogut conéixer, s’efectuen en un gran tram del riu, en concret en zones des de la Illeta del Tol·lo fins la carretera nacional. Avui s’estava treballant en l’arreplegada de les canyes existents entre la mateixa Illeta i el denominat Motor del Tol·lo, on s’ha fet les fotografíes.


L’acumulació de canyes en direcció oest del riu, cap al naixement, segons hem pogut observar, arriba a ser d’algun centenar de metres “perquè aci han vigut a parar totes les canyes que el riu ha arrossegat des de els termes veïns “ en paraules dels treballadors.


A més de la neteja, segons hem pogut coneixer dels treballadors, es procedirà també a eliminar gran part de la vegetació arbòria que hi ha en la zona entre l’autopista i la nacional, un arbres que segons comentaven “fa anys que no es toquen i són un estorb per al pas de les aigües en poder ocasionar taponament. Normalment es tallen les canyes, però eixos arbres i arbustos no es tallen mai”.

-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

¿que volien els del pp, que entraren en canoa a traure les canyes?
Hi ha que abusa de les canyes...i després passa el qua passa...

això ho pague jo ha dit...

Chè, quantes canyes hi ha que traure? Això si que és una canyà per a més d'un, que no fan més que fer força per que passe alguna cosa mala no més per poder continuar criticant.

I, sabeu que? el que més gràcia em fa a mi és que sols fan que criticar tot allò que es responsabilitat d'ells!!

És una mostra de cinisme increïble!

Cristià de Tavernes ha dit...

Vaig a resar tres pares nostres per les mentides que amollen els de sempre. No patiu, feu-me cas. Per cada mentida que amolleu els meus pepes del ànima, jo rese 1 rosari.
Redéu, crec que tinc feina fins el 2024!
Que curiós...just quan s'acaba el avanç del cànon de l'aigua que van cobrar quan manaven els meus...
És una senyal...
Vaig a comunicar-me amb el ventilador i amb el diari de la vall, per què hi ha algo diví...

LSP ha dit...

M'ha dit un ocellet q ha vist entrar a Mario Enguix en QSS, es veu q no li funciona la càmera, es per això q encara no ha pogut anar al riu a fer fotos.

Anònim ha dit...

cotorra un dubte que tinc les cotxeres on ara san istalatel diferents grups politics costen una serie de dines eixos dines de on iixen del poble i crec que els alquilers dels llocs on san istalat son un poc cars em pots aclarir eixe dubte i atra coseta quant es podra vore yele gandia al poble es a dir que el ajuntaent fique les noves cadenes es a dir tele7 i tele comarcal safor grasies i que ajust ma quedat

La Cotorra de la Vall ha dit...

Suposem que els locals que tenen els partits els hauran llogat i els pagaran de la seua butxaca (quotes d'afiliats, donacions...). Ara segur, segur que no els paga l'Ajuntament.

I no tenim ni idea de quan es voran les televisions comarcals que dius, però suposem que són elles i no l'ajuntament qui hauran d'instal·lar els equips emissors.

I a l'altra escriu un poc millor i t'ho diguem perquè fa tota la impressió que ho pots fer bé i que les faltes estan fetes a posta.

Anònim ha dit...

Lo importante es que se limpie, sea como sea,y que se coordine la limpieza entre los tres pueblos otro año, pues si no vamos a quedar "com camot".

QUALSEVOL NIT SORTIRÀ EL SOL!!! ha dit...

...sí...diuen que hi han gats amb el rabo fora... i jo pense que també hi han gats que pensen que estàn així, però realment, estàn tot el gat fora i el rabo amagat...a l'anònim que escriu mal a postes, que s'entenga... que la policia no és tonta...al menys, esta no...