L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 d’octubre del 2011

CONFIRMAT: El govern municipal de Tavernes informarà el divendres als veïns de la situació econòmica de l'Ajuntament a la Casa de la Cultura



 El govern municipal de Tavernes informarà al poble quina és la situació econòmica de l'Ajuntament el pròxim divendres, 28 d'octubre a les huit de la vesprada en la Casa de la Cultura.
L'alcalde, Jordi Joan,  i els regidors del govern hi estaran presents per tal d'informar als ciutadans de quina és la situació econòmica de les arques municipals i quina és la situació que reberen de mans del PP el dia 11 de juny.
Temes com el remanent de tresoreria del darrer pressupost i el seu estat actual; que ha passat amb el canon de l'aigua o perquè l'elevat deute amb entitats financeres seran, entre altres, punts a tractar el divendres, sense oblidar temes candents en la societat vallera com la situació de la piscina coberta, després del concurs de creditors de l’adjudicatària així com la problemàtica que l'envolta,  el pàrquing municipal o les obres de l'Avinguda de la Marina que s’executen a càrrec de la Conselleria d'Infraestructures de la Generalitat Valenciana.
La voluntat del govern municipal l’ha expressada l'alcalde, Jordi Joan, quan ha confirmat als mitjans de comunicació que “ ho explicarem de forma clara i senzilla perquè els veïns ho entenguen fàcilment. El nou govern municipal aposta per informar a tots els veïns i mostrar transparència a la gestió municipal”.
Segons s’ha confirmat el govern municipal atendrà les preguntes que li formulen els veïns. 
-

26 comentaris:

Indignat ha dit...

A la casa de la cultura no cabem tots, qui podrà entrar?

Anònim ha dit...

Com diu l'himne del barça, tots... a la casa de la cultura, a saber la veritat.

Anònim ha dit...

A la casa de la cultura no cabem tots, qui podrà entrar?

Qui més prompte arribe.

PROPOSTES ha dit...

He vist, sentit i llegit a la televisio, a la radio, a la premsa, als diaris, a internet o al plenari la informació de la situació económica de l'ajuntament, la problematica de la piscina, el parking o la Avenida pero el que encara no he vist, ni he sentit, ni he llegit es cap proposta de solucio.

Es mes, desde el dia de la presa de posesio del nou ajuntament, sols he sentit queixes de la situacio heretada pero propostes ben poques per no dir ninguna.

El divendres a la Casa de la Cultura escoltarem altra vegada els problemes que tenim pero espere escoltar també propostes concretes de solucio i futur. Es hora de mirar endavant i saber on vol anar este ajuntament.

Indesidenter ha dit...

Mire difícil que es puguen fer propostes concretes i mes si han de basar-se en tindre les butxaques ben plenes, quan les butxaques estan ben buides. A més les solucions al parking, la piscina o l'avinguda s'escapa del que pot fer l'Ajuntament, en els dos primers casos si no apareix cap nova empresa que se'n vulga fer càrrec i en el darrer, és la Generalitat i no pas l'Ajuntament qui ha de cercar solució.

ÉS com si a casa ens cal roba, menjar, comprar els llibres dels xiquets i no tinc ni un euro.
Quina solució? Posar-me al cantó a demanar almoina o robar un banc?

El que vull dir és que no és dir solucions, sinó factibles, possibles i reals. I el que mire és que el problema afecta a l'Ajuntament i els veïns però les solucions no són a l'abast directa de l'Ajuntament.

Ho veig així, per ara, i així ho dic. Igual divendres canvie d'opinió.

Peter Panter ha dit...

La solució passa per demanar responsabilitats a la corporació de abans, ¿ perquè es tria eixa empresa i no altra a la piscina? ¿ perquè hi ha vora dos milions en factures sense consignar? ¿ perquè es feien tantes hores extres?. Les respostes a les preguntes de abans i a moltes altres formen part de la solució, i com diu Indesidinter, si no hi han diners perquè MV se'l ha gastat i ames sense trellat, poc es pot fer.
La solució passa per treballar dia a dia per el poble, i sembla que s'he esta fent, la qual amb el PP no piassaba, NO ES TREBALLAVA PER AL POBLE, ES FEIA SERVIR AL POBLE, que es molt diferent

Anònim ha dit...

Ahí, ahí, Peter Panter, que contesten el perqué, en volta de criticar hasta la mes nimietat.

damian ha dit...

la explicacion que se dara en la casa de la cultura sera que estamos muy mal, que no hay dinero, que los otros lo han hecho muy mal, etc etc etc o sea que estamos como el 99% de los ayuntamientos de españa o sea "nets y empeñats com tot al mon" asi que ha ver que SOLUCIONES nos plantea la Corporacion Municipal porque ahora se tiene que demostrar porque se tienen tantas ganas de mandar, porque penas tenemos todos en su casa asi que hay que aportar IDEAS, ALTERNATIVAS, SOLUCIONES,IMAGINACION, ahora se tiene que demostrar que uno merece ser Alcalde

Peguntaor ausent ha dit...

Com no anare a la Casa de la Cultura li pregunte al govern municipal:

Com pensa solucionar la situació económica de l'ajuntament, el parking, la piscina, la avenida, els marrons heretats o els que vindran??

Siguen concrets. Per favor.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixa pregunta considerem que no la fa en el lloc adient.
Per què no s'adreça voste per registre d'entrada a l'Ajuntament i la fa? Així tindrá la certesa que alguna cosa li contestaran.

De tota manera, la nostra idea és informar ací, a La Cotorra, del que diga el govern municipal, i hem de suposar que la premsa comarcal també hi assistirà. Per tant...

Cosme ha dit...

No, Damian, en la Casa de la Cultura s'explicarà que es deuen 20 milions d'euros i a banda, com haveu deixat 4 milions de deficit l'any passat i que sense estar previst heu deixat més 1'5 milions en factures sense pagar.
Potser també s'expliquen casos com pagar vora 1'5 milions euros a una empresa de jardinaria o 360.000 euros a una empresa de vigilancia en quatre anys.

O com es balafia el patrimoni local venent la Caserna per un preu de risa, o la pifia del parking matant el centre del poble i deixant-lo sense verd i la superpifia de la piscina municipal. Igual ens expliquen com es pot cobrar el canon avançat de l'aigua potable fins el 2024 o com es pot gastar quasi 200.000 euros en un "simulacre" de carril bici que no aprofita per a res per incomplet..

O com es té eixe deute sense haver fet cap obra important en el poble els 12 anys últims , perque les úniques coses que s'han fet ha sigut gracies al Plan Zapatero i moltes d'elles innecessaries i mal fetes.

I potser el 99% de municipis d'Espanya estiguen com dius, pero segur que en el 99% no hi hagut el desgavell i mala gestió de Tavernes.

Només el dire un exemple perquè recordes com era la gestio: la señora Luisa Mifsud ha sigut molts anys regidora d'Hisenda. Mai, mai dels mais va defensar ella en plenari els pressupostos ni mai va tindre cap intervenció econòmica.
Un exemple de la vàlua de la gent que ens regia. I sense parlar d'altres figures que nomes estaven per fer-se la foto turística.

Davinia a damian ha dit...

Damian, ¿no seria lo que quieres decir que ahora se tiene que demostrar que hay gente que no merece haber sido alcalde?
O lo que es lo mismo ¿no seria justo decir que cada cual sea responsable de su propia mierda?
Es decir, ¿que tal si le dan al César lo que es del César, y cada palo que levante su vela?
O incluso, si me apuras, ¿que tal seria que pudieran explicarnos a todos los vecinos, entre los que me incluyo, como se lo han montado para dejarnos, segun se dice, con el agua al cuello?
Y ya puestos, ¿porque no plantearnos el pensar por nosotros mismos, sin que nos marque nadie ninguna consigna de actuación?

Finalmente digo que para solucionar un problema, primera hay que concretarlo y tenerlo claro.
Y yo les pido a los gobernantes actuales que no les tiemble el pulso para denunciar cuantas irregularidades hayan detectado por parte del gonierno anterior.
Yo quiero saberlo todo. Y de primera mano.

Anònim ha dit...

Arredeu cosme, si que as arreat fort i clar! Bona explicació si señor.

Francisco ha dit...

Més ha demostrat en 4 mesos este govern que el pp en 12 de majoria absoluta.
A vore...qui recorda un acte d'este tipus governant el pp?
Jo no ho vist mai

un vecino ha dit...

yo y mi mujer iremos. No nos lo vamos a perder, ya que creo que será la primera vez que nos convoque un Ayuntamiento para dar explicaciones. Y quiero saber que pasa en mi pueblo, ya que oyes a la gente y cada uno te dice una cosa. Yo quiero saber la verdad, sin mentiras ni enredos. Las cosas claras.

Anònim ha dit...

Puc confirmar lo de Lluisa, mai a obert la boca als plenaris, l'obrirá ara?

Bonic ha dit...

La democràcia deliberativa comença per la transparència per a finalitzar amb la participació en la qüestió publica. Un pas es aquest, l'altre ja vindrà amb els pressupostos que el PP no volgué preparar amb majoria absoluta. Epere que el primer pas servesca per començar a caminar amb els que vulguen manar a Tavernes. No oblidem que és el poble. I és per tant al que se li rendeixen els compters i les actuacions. No som subdits, som ciutadans cada vegada més formats per a tots. Gràcies per cpmençar amb aquest pas.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cal saber que Luisa Mifsud no és actualment regidora.

Per tant el comentari

Puc confirmar lo de Lluisa, mai a obert la boca als plenaris, l'obrirá ara?

serà de dificil compliment.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic anònim:
Eixa informació, que ha corregut i corre molt per Tavernes, no la podem publicar sense proves.
Si les tens facilita-les a qui corresponga, el govern municipal, o tu mateix acudeix al fiscal.
O si vols ens les envies al nostre correu i sense problemes ho publiquem.

Ara compren que ací no podem donar detalls de les relacions comercials de regidors amb l'adjudicatària sense documents, encara que puguen estar en el registre mercantil, ni fer-nos resso de rumors de dinars en restaurants, ni coses semblants de factures unflades sense proves.

De tota manera, si les tens pensem que el millor es que ho poses en coneixement de les autoritats.

Anònim ha dit...

bo, però del tema dels convenis amb les associacions va a dir-se alguna cosa??. Estem acasi a novembre i no hem vist ni un duro!!!

Anònim ha dit...

algú sap alguna cosa en referència als convenis de les associacions del poble? estem a novembre i no hem vist ni un duro!. Si per alguna d'aquelles demà es diu que no hi ha crèdit per a fer front als convenis... La lie. De la casa de la cultura no ix ningún politic sense que m'enrrecorde de sa mare!!

Anònim ha dit...

Mire que els mes preocupats i mes interessats a pagar serà el govern ara que comença i quedar bé. Si no ho ha fet, serà perquè no ha pogut.

I de la mare de quins polítics vols recordar-te, dels causants dels problemes que no aniran demà, o dels que estan patint els problemes que són el que donaran la cara.

Anònim ha dit...

Sabeu com s'acaba amb tot açó? amb elecció directa d' alcalde i llistes obertes per als concejals, així triariem als mes competens i honrats,i a més carcel per al que eu faja mal dolosament.

Anònim ha dit...

Hola Cotorra. Si, la mare del tots, els que van estar (inclusive aquells que encara queden) i la mare dels que estàn). Ja que algúns en major o menor medida son culpables.

Es mol "bonico" treballar i saber quin es el teu presupost exacte, però en les associacions no podem fer-ho si no sens paga tot allò pactat.

hi ha molta gent que estem un poc mosca, ja que no hem cobrat els convenis, hi han factures pendents de pagament, ja que no tenim prou diners i els que hem tret la cara per les associacions som nosaltres no el Ajuntament i menys encara els politics ni els de antes ni els de ara.

Per tant, em sentaría mol però que mol mal que públicament es digera en una asemblea com aquesta que no hi han diners per els convenis. Si no hi han diners ens ho dius directament a les associacions,( no al públic en general), ja que en campanya si que us agradava a tots els politics fer-se fotos amb unes i altres associacions i trobaria mol mal que es digera públicament sense dir-ho primer als presidents de les mateixes.

Gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Primer que res dir-te que en campanya electoral no vam anar a parlar amb ningú ni vam acompanyar cap canditat perquè ací no hi ha ningú que es presentara en llistes.
Es que escrius dient que "ens ho dius..." "si us agradava..." com si forem els de la Cotorra.

De tota manera, sabem que les assocacions esportives han cobrat i que si alguna no ho ha fet és perquè no haurà presentat la documentació com calia. No sabem si és el cas que ens parles.

De tota manera si no és massa preguntar, si que podries dir-nos quines són les entitats que no han rebut encara el pagament del conveni. Ara primer assabentat no siga qüestió de que l'entitat no haja presentat la documentació.

Anònim ha dit...

no es a tu cotorra, es més bé a qui corresponga, ja que estem parlant de la situació econòmica de l'ajuntament no la teua pròpia.
De tota manera gràcies per saber que ja ha cobrat algú..