L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 31 d’octubre del 2011

El Bloc de Tavernes en l'Aplec del Puig

 
Ahir, darrer diumenge d'octubre, més de 2000 persones s'aplegaren a l'explanada del monestir del Puig per participar en la Festa del Bloc, l'Aplec del Puig. 
 
El dia va ser clar i radiant i cap a les 13:00 la marxa que havia eixit a les 9 des de les Torres de Serrans de València arribà a l'explanada on els militants i amics del Bloc i de Compromís esperaven amb les famílies. En el cap de la marxa estaven els nostres diputats, Mònica Oltra, Josep Maria Panella i el síndic de Compromís i secretari del Bloc, Enric Morera junt amb el candidat per Compromís-Equo al Congrés, Joan Baldoví.

Joan Baldoví, cap de llista de Compromís per València a les pròximes eleccions al Congrés el 20 de novembre, ha defensat la tasca que farà a Madrid si és escollint, un treball que ha dit que seria "visible i continuat que no caurà en el silenci i en l’anonimant en el que cauen tots els diputats valencians d’altres partits que apleguen al parlament de la Carrera de San Jerónimo."  Baldoví ha llançat en aquest sentit un missatge de regeneració democràtica i de solidaritat, “la qual és més necessària que mai en estos temps que corren i per això hem d’estar del costat de les persones i ajudar-les. Ens ho reclamen i nosaltres som conscients d’això”. A més a més va fer un discurs ple de referències a la nostra cultura.
 
Enric Morera, en la seua intervenció, digué que "Joan Baldoví serà la veu de Compromís en el Congrés després del 20-N i defensarà al País com cal." El sindic de Compromís va dir que poden haver sorpreses "les enquestes dieun que traurem un diputat i ja sabem que passà en les autonòmiques. Potser siguen més dels que la gent pensa. Soms conscients de que molta gent està desencisada amb l'actual forma de dirigir dels nostres polítics. Volem ser l'alternativa clara a les polítiques de dreta que han portant els últims anys el PP al País Valencià i el PSOE a Madrid."

La cita va servir per donar els premis Aplec. Enguany varen ser guardonats la plataforma Salvem del Cabanyal i Marc Gonzàlez, històric del moviment nacionalista valencià. 


Jordi Juan, el nostre alcalde, i un nombrós grup del col·lectiu del Bloc de Tavernes, van assitir i participar a l'aplec amb el nostre candidat per Compromís-Equo, Joan Baldoví.
 
- Remés pel Bloc de Tavernes
-
-