L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 4 d’octubre del 2011

S'haurà de modificar novament el Parc dels Vents?



 Què tardarà en vore's obligat el govern municipal a fer modificacions al Parc dels Vents? No ho sabem, però suposem que no massa temps perquè, cada vegada que tenim alguna pluja, les muntanyetes perden material, o siga perdent terra i, poc a poc, aniran disminuint l'alçada.  I així fins a desaparéixer!! 


 Quant de temps durarà la terra amuntegada formant muntanyetes que no aprofiten per a res? No ho sabem, però sí que la terra es perd en escolar-se entre les pedres quan plou, mentre forma un fangar al voltant. Cosa molt normal si el projectista no va prevenir cap vegetació especifica que la subjectara amb les arrels.  Però de tota manera ¿Quina missió tenen o fan eixes muntanyes? Es pensaven usar com a zona de motocross o bicicleta de muntanya? Mai no ho hem pogut saber.


 Aquests dies hem tingut pluges. Les primeres de la tardor i són visibles les conseqüències. Només cal que mireu les fotos que il·lustren la notícia. I se'n poden posar unes desenes. Ara, si vol el govern municipal, a dedicar uns quants diners per reparar cosetes anteriors. 

- Què? Què dius? Com que no passa res!  No homé no, que això no ho paga el rei moro!!

Ara bé, la cosa no ve de nou i en el seu dia ja avisarem del que anava a passar. Ho podeu llegir i d'això fa 9 mesos a: 


-

12 comentaris:

un vecino del pueblo ha dit...

Yo opino que la empresa que costruyo el parque deberia de solucionar el problema y no el ayuntamiento pues dicha empresa es la que mas recibio del anterior gobierno y por ser un palmero empedernido y que deberian de hacerle reformarlo pero de su bolsillo y no de el de los vecinos , que ya hesta bien de pagar y llorar

15-M de camí ha dit...

D'acord en reclamar a l'empresa la reparació.
No hi ha cap responsabilitat legal al respecte?
O es que els tècnics municipals li van donar el vist i plau a l'obra i ara ja no es pot fer res?
si es aqueix el cas, per a què serveixen els tècnics municipals?

Aprofite per suggerir que l'actitut de preguntar i d'escoltar al poble que va mostrar l'actual alcalde es faça realitat en el dia a dia de l'ajuntament i que una cosa semblant al que es fa en l'article de la Cotorra (preguntar al poble per a què serveixen les muntanyetes del parc?) es sistematitzara perquè els ciutadans puguerem expresar la nostra opinió.

JA ÉS L'HORA D'UNA DEMOCRÀCIA MÉS PARTICIPATIVA.

Neutrino ha dit...

¿Las obras no tienen garantía? Creo que si.

Anònim ha dit...

si es aqueix el cas, per a què serveixen els tècnics municipals?
Creo sinceramente que se está llegando a unos extremos, en que si ya se duda hasta de la profesionalidad de los técnicos del ayuntamiento vamos por mal camino.
Son funcionarios públicos que intentan hacer su trabajo lo mejor posible, por encima de discusiones políticas.
Si empezamos a dudar ya de todo el mundo no creo que se va por buen camino.
Gracias

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ningú ha dubtat de la professionalitat dels tècnics. Ni tampoc ha dit que facen malament el seu treball.

Enrique Estruch ha dit...

Me quedo preocupado , desde Pascua que no he estado en el parque , tenía que hacerles unas fotos profesionales para un posible inversor y si le interesa, visitar el recinto, por lo que desde aquí pido a quién corrresponda y por el bien de todos, se arregle lo que se tenga que arreglar y no se dediquen a atacrse como de costumbre, pues si no no abrirán la piscina nuestros nietos.

Anònim ha dit...

Això, això, Jordi i companyia, aneu arreglant-ho tot el que ells han deixat fet un desastre.
I el pago serà criticar-vos ben criticats.
Haveu llegit la valoració dels 100 primers dies que ha fet el PP? Ho teniu a la Veu de la Valldigna.
La cosa més cinica i hipocrita que es puga escriure.
Això si els problemes que te Tavernes gracies a la seua gestió, ni paraula.

Anònim ha dit...

Respecte a la critica publicada ae la "veu de..." algú sap algo del moli???

es que he llegit comentarias ací i ala veu, pero ningu diu res clar...
si algu pogues dir li agrairia.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les obres previstes dins del Pla Camps sobre el molí del Pla i l'ermita de Sant LLorenç d'Alcudiola, prop de Favara, foren adjudicades el dia d'abans del nomenament del nou alcalde, o siga el 10 de juny, per l'alcalde Manalo Vidal a l'empresa ConsMed. No es va informar ni es va dir res a la resta de partits del que s'anava a fer.

L'empresa va començar per l'ermita de Sant LLorenç, que està prou avançada. No sabem perquè no es feren les dues obres a l'hora, però suposem per alguna qüestió logística de l'empresa, o perquè l'empresa voldria anar fent i cobrant certificacions. No ho sabem.

Si que sabem, que fa unes setmanes la regidora de contractació, Llum Sansaloni, es va dirigir a l'empresa preguntant quan començaven les obres i va rebre com a resposta que prompte, que segurament aquest mes d'octubre.
La regidora va expressar la seua preocupació de que l'edifici passara una tardor més amb el sostre obert i que el deteriorament augmentara, d'ací que demanava més celeritat.

Que tu ho has llegit a La Veu? I a altres llocs. I ara a partir de la informació que el donem, ja pots opinar si hi ha paralització o no de l'obra o si caldria culpar a qui va atorgar l'obra sense assegurar-se que aquesta es faria de manera immediata, abans de les pluges de tardor.

Anònim ha dit...

No es solo ese parque,el del mollo el anterior que da a la playa,las pistas de futbito,las palmeras.
donde entrava la empresa esta todo un desastre,segun tengo entendido las empresas que se adjudican las obras dejan un abal de un cinco por ciento durante un año por si algun trabajo esta mal realizado,que cojan el abal y que se repare ó no tendra abal esta empresa,tan privilegiada sera esta empresa que no se pedirian abales,que no tiene la culpa toda la empresa que tambien tienen culpa los tecnicos,que podemos dar gracias que no se dediquen a hacer edificios que el desmadre seria bonito,que controlen mas los trabajos realizados,que todo no es cobrar.en concreto que lo paguen entre ellos.

Anònim ha dit...

Posats a reformar, podien fer ben feta la rampeta d'accés, ja que ni està inacabada al llarg de tota l'entrada, ni complix la normativa d'accessibilitat, i a més te 2 pendents.

Anònim ha dit...

Crec que lo millor per tots es que este palmero li se obligue a agafar les retros i deixarho Pla. Aixi sera mes facil de mantindre i totalment accesible. Macc