L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 13 d’octubre del 2011

La corporació municipal participa als actes de celebració del 12 d'octubre


La jutgessa degana de Sueca, el comandant de la caserna i l'alcalde valler
La corporació de Tavernes, presidida per l'alcalde, Jordi Joan, va participar ahir als actes commemoratius del 12 d'octubre. Al igual que el consistori valler, van estar presents els alcaldes de Simat, Benifairó i Barx amb representants dels respectius ajuntaments.
La  celebració va comptar amb un nombrós públic tant a Tavernes com a Simat, on es va fer el vi d'honor al monestir de Santa Maria de Valldigna. Prèviament va tindre lloc a la parroquial de Sant Pere una missa cantada pel Cor de Cambra "Quinzedemarç".
           Els alcaldes de la Valldigna
A més dels alcaldes, les falleres majors de Tavernes, el president de la FdFJLF, representants de diferents sectors socials i empresarials, així com de les forces i cossos de seguretat i del sector judicial van estar presents a l'almàssera del monestir.
Els dos parlaments, un del president de la Mancomunitat de la Valldigna, carrec que ostenta l'alcalde valler Jordi Juan, i un altre del Comandant de la Caserna de la Guàrdia Civil de Tavernes van destacar el paper de la Benemèrita en la seguretat dels ciutadans.
 -

5 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Que coincidencia, dels cuatre alcaldes dos son amics meus y de diferents partits : María, alcaldesa de Barx del PP, y Agustí, Benifairó, del Psoe... perqué será´? a lo millor no soc tan mal com diuen alguns.

Anònim ha dit...

Sr. Estruch, ja era hora que escrigués en valencià; ara li toca escriure sense fer faltes per tenir una mínima credibilitat.

D'altra banda el seu raonament és d'un infantilisme sorprenent, tan simple que no és digne ni d'erigir-se en fal·làcia. Dir que "sóc amic del premi Nobel de la Pau", no fa que jo també ho sigui...

Per favor Sr. Estruch, que ja s´ha posat en evidència en masses ocasions. Abans d'escriure, pensi i reflexioni, que internet no és un mitjà tan anònim com alguns es pensen i al final tots acabem sabent amb qui parlem.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Llig estes línees i vorás perqué el article anterior no es tan "infantil" com pot pareixer :
En puc posar o no en evidéncia perque done la cara, no com atres que s'amagueu en l'anonimat, sabeu qui soc, altres probablement escriguen i es posen o no en evidencia, es criteri de cadascú, pero no eu sabrem.
Lo que vullc fer vore en l'anterior es, que per contra de lo que opinen els que, segurament, no em coneixen, soc una persona moderada i am bones relacions en altres tendéncies polítiques, que per damunt estem les persones, i que cuant representans polítics d'àltres opcions com alcaldes o membres de distints partits tenen amistat amb mí, desde Salavert hasta Manolo Vidal, desde Carmen Canet hasta Miquel Bononad,es perque no seré tan mal com em volen fer vore sobre tot desde este i atres blogs : sols demane que abans criticarme i calificarme per les meues idees, em coneixquen al menys, i que pogam tots opinar lliurement sense ser atcats en lo personal. Acás demane molt?

En cuant al valencía, torne a ell per petició dels meus bons amics Lucía i Vicent Bufante, se que este escrit estará plé d'errades, pero estic iniciantme i hasta ells em diuen que de seguit en fan sobre tindré cursat el grau mitjá, perdoneules i corretguiume si voleu, pero sense burles com hasta el moment. Moltes grácies.

Anònim ha dit...

Senyor Enrique
El que hem pareix impresionant es que voste escriga tot el que escriu posant el seu nom.
No el conec pero li recomane que ja que possa el seu nom, mire el que escriu que ja som majorets.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Com no vec el meu escrit d'ahir, si soc majoret jo també, 46 anyets sols, a lo millor altres escriuen més o menys desgavells, pero com no possen el nom...i per aixó diuen que si vullc ser protagonista, no eu potser un anónim, si volen , en endavant escric com anónim, i així fora protagonismes.