L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 9 d’octubre del 2011

La culpa la té l'obrer... que l'ha fet de mala gana ximpum!!!



 Això ho cantava Joan Monleón amb el grup "Els Pavesos" mentre es preguntava perquè havia caigut el Micalet de la Seu. Ja veieu, Monleon i la cançó popular ho tenien clar perquè havia caigut. El que no tenim nosaltres clar és d'on ixen alguns rumors i qui en té la culpa .

En el tauler d'anuncis municipal (vore la fotografia) apareix una relació de 28 impagats de multes de 200 euros per aparcar malament. Són unes multes que la nostra policia local va imposar entre els mesos d'abril i juliol, ambdós inclusius. De les 28 multes hi ha 10 que corresponen al periode de l'anterior govern municipal i 18 a l'actual. Això no té res estrany i es cosa prou normal. Sempre hi ha més impagats recents que impagats de fa mesos. 

Doncs bé, davant eixe fet tan normal i que no és cap exageració 7 MULTES NOMES PER MES per cobrar, algú ha escampat pel poble els rumors que el nou govern municipal té afany recaptatari i vol un increment de les multes per aparcar malament.  Res  diuen que  també hi ha multes de fa temps i dels dos governs;  ni tampoc ningú fa esment del que diu el Codi de Circulació, com si molts veïns no saberen ni que existeix eixe Codi, i sembla ser que per alguns  els senyals de circulació estan només per adornar els carrers. 

Com diu la cançó de Joan Monleon i els Pavesos: la culpa la té....  ¿Qui té la culpa d'aquests rumors i acusacions sense trellat ni forellat al nou govern? Està clar que la culpa no la té l'obrer de la cançó.

-

2 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Si se pudiera ver quién es el agente autor de las multas, muchos se llevarían una sorpresa, o no, preguntad editores de La Cotorra a los comerciantes de la zona de Mollaro-Caja Murcia y se os aclararán muchas cosas, aunque supongo que las sabéis y no podéis publicarlas, pero huele a eso, a perjudicar la imagen del nuevo jefe, al que, sabiendo que era su coche particular y sabiendo que estaba dentro del ayuntamiento esperando al Alcalde y miembros de la corporación para asistir a un acto oficial, ha denunciado un agente al haber aparcado en la zona reservada del Ayuntamiento.Eso por supuesto, no lo señalan en el ventall eléctric y me han censurado hasta tres veces esta explicación que hago, porque digo la verdad y porque soy amigo de Miguel : a mis amigos que no me los toquen, que me tendrán enfrente.

Anònim ha dit...

A mi el que diga el ventilador ja em te igual, quan vullga rises miraré els acudits del youtube. Inclús ja passe de llegir-lo. No m´agraden les censures i eixe blog te molta tendéncia a fer-les.

Per cert, gracies als responsables la cotorra per no seguir eixa mania. Com de vegades puc estar equivocat m´agrada llegir opinions contraries a les meues i ací al menys ho puc tenir.

Finalment, com que allí em veten, dir als del ventilador que canvien el sentit de l´aire i que ventilen les seues porqueries cap a sa casa.

Españoles, Franco ha muerto, i fa molt de temps XD.