L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 d’octubre del 2011

La falla Cambro proclama les fallares majors per al 2012




La Falla Cambro  ha viscut un dels actes que suposen l’avantsala de la presentació de les falleres majors per al 2012. En un acte senzill però molt emotiu, les noves reines de la segona comissió més antiga del municipi, Xelo Mifsud i Laura Espí, van ser proclamades pels seus respectius presidents, Jordi Moreno i Bernat Pérez

Al voltant d’unes 400 persones entre familiars, amics i fallers de la comissió ompliren l’exterior del casal faller per tal d’acompañar a les seues falleres majors en un dels actes més esperats de l’exercici faller.

A l’acte van participar també les falleres majors ixents, Vicenta Martínez i Anna Blasco, que van ser les primeres en felicitar les noves reines i van viure el seu penúltim acte abans de la presentació de Xelo i Laura el pròxim gener.

L’acte va comptar amb l’acompanyament de la banda musical i es va disparar un gran castell de focs d’artifici. En acabar, els convidats gaudiren d’un vi d’honor. El fi de festa el va posar la música d’una discomòbil.

- Segons la nota i fotografia de la falla Cambro
-