L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 24 d’octubre del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Més de canyes.




 Si no en teníem prou amb les canyes del riu, que si es netegen o no, que si ho haveu fet bé o no, que si havíeu d’haver usat aquesta maquinària o l’altra.... bé, després de tot que hem llegit per tot arreu ara ve, sembla ser que Iberdrola, i posa el seu granet d’arena. 

Habitualment la companyia elèctrica sol deixar lliure de vegetació la base de les torres que sostenen els cables. Prevenció i no hi ha res a dir. Sempre i quan.... deixen les coses bé, que no sembla ser ha estat el cas del motor del Tol·lo.

 
Presumptament Iberdrola va tallar les canyes per deixar lliure la torre que alimenta el motor però no les han arreplegat. Una imatge val més que mil paraules. Per tant mireu les fotografies. Ja parlen per elles. Segons ens han dit, la Policia Local ha fet el corresponent informe. Encara que siga per recordar-los que cal deixar les coses en condicions. I més si es al costat del riu...

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un 10 per al govern...avui ningu comenta,potser aquesta noticia ha fet callar a mes d'un!
Graciies Cotorra per l'informacio.

Anònim ha dit...

Dubte que Iberdrola haja mirat eixa linea ... tampoc es de tan alta tensio (supose pels ailladors que tindra uns 15 o 20 kV, poquet).

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs no ho dubtes. És possible perquè Iberdrola té per costum anar netejant tots els baixos de les torres (no cal que siguen d'alta tensió) de canyes, brosses, etc.
I t'ho diguem perquè els hem vist netejar, per exemple, el poste que hi ha davant el Moli del Pla, a l'altra banda del camí.