L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 7 d’octubre del 2011

La transparència del president de la Generalitat no es veu enlloc. El PP torna a vetar comissions d'investigació pel cas Gurtel, la Conselleria de Solidaritat i l'accident del metro


        Blasco escapa de la investigació de les Corts però no del Tribunal de Comptes

 El PP bloqueja que les Corts investiguen  la cooperacio i l'accident del Metro, amb la qual cosa la transparència anunciada pel president Fabra s'ha quedat en no res. El passat dimecres el PP boicotejava la comissió d'investigació de Brugal i ahir feia el mateix amb les presumptes irregularitats en la gestió de la conselleria de Blasco i amb la de l'accident del Metro.

La política d'opacitat continua al govern d'Alberto Fabra. La majoria absoluta del PP aconseguia vetar la creació d'una comissió d'investigació sobre el cas Brugal, i ahir la notícia es repetia quan la posició dominant del PP a Les Corts bloquejava les comissions sobre la cooperació valenciana i sobre el polèmic accident del Metro. De nou l'obscurantisme  guanya la batalla. 
Així, la presumptament fraudulenta gestió de les ajudes de la desapareguda conselleria de Solidaritat i Ciutadania, dirigida per Rafael Blasco, no serà investigada com va proposar EUPV.  Tot i les reclamacions de diferents ONG per què s'aclarisquen les irregularitats denunciades en nombroses ocasions.

La política del nou president d'entorpir qualsevol intent de conéixer i fer públic als valencians informació sobre  Solidaritat i Ciutadania s'uneix al bloqueig del PP a la comissió sobre l'accident del Metro, que va ocasionar en l'any 2006 la mort de 43 persones.  Ahir, els grups parlamentaris d'EUPV, Compromís i PSPV van demanar una nova comissió, que finalment no s'efectuarà per la negativa dels populars. 

EUPV ha criticat durament la actuació de bloqueig del PP en referència a la comissió de l'accident del Metro. “No és una qüestió de ideologia, és una qüestió de decència i de dignitat política; però l’impediment del PP deixa molt clar que no tenen cap de les dues coses. Sols podem sentir vergonya”, va exposar la diputada Marga Sanz. 

- Basat en l'Informatiu
-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

si son los mismos perros con distintos colares¿ como van a dejar de obedecer a la voz de su amo?cambiemos de amo, ahora es el momento, no sólo PP y Psoe existen , también hay otros : UPyD, Compromís, Eu... es hora de cambiar.