L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 25 d’octubre del 2011

L'Ajuntament aprova fraccionar la contribució sense interessos per tal de facilitar el pagament als veïns.

 
L'Ajuntament de Tavernes va celebrar ahir plenari extraordinari. Uns temes referents a les pròximes eleccions del 20-N i sobre tot un punt que, pensem, ha d’agradar a tots els veïns i veïnes: es va aprovar  per unanimitat la proposta de fraccionar l'IBI (Impost de Béns Immobles) de manera que es podrà pagar en tres quotes i, a més, sense cap interés.
 Eixa circumstància no passava, i l’impost el pagàvem en un únic rebut i per poder fraccionar-lo s’havia d’abonar interessos, cosa que ha eliminat el govern municipal.
 La mesura considerem que és molt positiva per a tots els veïns donat que com tots sabem, l’IBI a Tavernes ve pujadet per culpa d’uns valors cadastrals calculats quan estàvem en el cim de la borbolla immobiliària.
El regidor d'hisenda, Víctor Borràs comentava que la mesura vol sobre tot facilitar el pagament de l’impost als veïns, que a més no estaran perjudicas pels interessos. El regidor entenia que “a les famílies els serà més còmode dividir el rebut a pagar en tres vegades que haver-ho de fer tot d'una”.
 L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, valorava que tots els grups polítics assumiren la proposta de l'Alcaldia de  fraccionar el pagament i que l’aprovament fora per unanimitat, i recordava que el principal objectiu del govern municipal es aconseguir la revisió cadastral a la baixa, i en base al valor actual de mercat i no els unflats de fa cinc anys.
 Els veïns que no tenien domiciliat el rebut d’IBI poden sol·licitar la domiciliació per acollir-se als avantatges de la mesura fins el 15 de febrer del 2012.  Cal indicar que els veïns que ja el tenen domiciliat  gaudeixen del fraccionament de manera immediata. 
-

3 comentaris:

vallera indignada ha dit...

Enhorabona, a tots els grups politics i en especial al Tripartit i a Jordi per pensar un poc en la gent del poble, treballadora i que en els temps que corren cada vegada tenen mes dificil arribar a fi de mes.Crec que la gran majoria dels vallers s´han donat conter de que hi ha un altra forma de fer politica i de governar. Moltes felicitats al Bloc

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els grups polítics i en especial a tripartit i a Víctor borràs, regidor d'hisenda per pensar en la gent trebaladora del poble, que cada vegada tenen més dificultats per arribar a final de mes.
Fent coses com aquesta els ciutadans van adonant-se que hi ha una altra manera de governar. Moltes felicitats al PSPV.

Anònim ha dit...

aixó es treballar davant la crisi, i no altres plans que donaren faena en el seu moment, pero al, no cobrar els proveidors ha creat més paro encara.