L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 7 d’octubre del 2011

Les remodelacions del Parc dels Vents faciliten el millor ús de les instal·lacions



El govern municipal de Tavernes ha aplicat canvis substancials a  la distribució de l'espai del Parc dels Vents amb l'objectiu de racionalitzar i millorar-ne l'ús. La Regidoria de Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni,  ha procedit a canviar l'ús de la pèrgola central per atendre així a les necessitats que tenen els usuaris i les famílies que s'apropen cada dia al parc.

La regidoria ha instal·lat 5 taules amb bancs de fusta, semblants als de les zones de pícnic perquè les mares puguen donar de berenar als menuts de forma còmoda i agradable, davall de l'ampla zona d'ombra existent. També s'habilitat una font d'aigua potable perquè els xiquets i familiars puguen beure. Les mesures s'han pres després de què el govern municipal solucionara la situació irregular dels animals instal·lats i sanejar la zona.  

Llum Sansaloni, regidora de Contractació i Serveis Públics, ha manifestat què  “donem  utilitat a una zona del Parc que havia quedat morta i aprofitem els recursos ja existents. S'ha fet un bon treball perquè hem aconseguit crear un nou espai que permet gaudir tant del Parc com del nou camp de petanca des de l'ombra i  això ho hem fet sense cap cost ni cap nova despesa econòmica als ciutadans”.

Actualment està en fase d'estudi les mesures a aplicar per tal de poder deixar les instal·lacions del Parc dels Vents en condicions òptimes en allò que respecta a vegetació i disseny. Un dels problemes a resoldre en properes actuacions serà com evitar què els dies de pluja el parc esdevinga  un fangueral, com passa actualment, i impedir que la terra s'escole des de les muntanyetes artificials.

- Segons la nota oficial
-

19 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Al mismo tiempo dará mejor presencia al entorno de la piscina, menos mal que se ha actuado pronto, a ver si conseguimos entre todos abrirla cuanto antes..

Anònim ha dit...

ojalà hagueren encomanat la piscina a una ute o empresa solvent. A hores d'ara ja tindriem piscina, mecaguen...

Anònim ha dit...

La piscina no s'obrira fins d'aci molt de temps, segur. Tindrem un parc mes o menys acceptable, però de piscina res!! La gent se'n va a Xeraco a la piscina cuberta mentre aci tirem els diners en projectes inacabats en una espècie de "piscina cuberta fantasma" i que no té projecció d'acabar-se.

Anònim ha dit...

segons diu la gent,jo no la vist la piscina de xeraco es consifora l´altra pero es climatizada per es acristalat que posen,perque no sa fet aixi al poble haver tancat esta per a l´hiver i remodetal les instalacions en un bar adequat fer el gimnás i pistes i ens haurien estalviat diners o açò así no era posible.

Anònim ha dit...

PERSONALMENTE, CREO QUE LOS ANIMALES DAVAN UN ATRACTIVO AL PARQUE, TODAS LAS TARDES ESTABA LLENO DE GENTE CON LOS PEQUES VIENDO COMO CRECIAN LOS ANIMALES Y TENIAN RESPETO A ELLOS, HOY EN DIA NO HAY GENTE PASEANDO POR ESE PARQUE SI NO SON DE LA ZONA, ES UN PARQUE CUALQUIERA CON BANCO CON AGUA Y CON ZONA DE JUEGOS. DEJO PARA OTRO DIA EL TEMA ECONOMICO QUE ESO SI DESTRUIR Y CONSTRUIR PARA VOLVER A PAGAR, ESO SI QUE SE HACE MUY BIEN

Pedro ha dit...

Pues se conoce que tu de legislación vas un poco corto. Porque si no se cuenta con permisos y licencias de punto zoologico, NO SE PUEDEN TENER ANIMALES en ningún sitio público. Que esto no és como tener animales en el corral de una casa particular.

Y encima que se hubiera podido considerar un delito su situación, según he podido comprobar por las diversas informaciones publicadas sobre este tema, en caso de accidente, el responsable civil subsidiario habria sido el Ayuntamiento, es decir, todo el pueblo, puesto que ninguna compañia aseguradora se habria hecho cargo del tema.

O sea, ¿tu que prefieres, un Ayuntamiento que cumpla la ley y las normas de seguridad e higiene, u otro que se salte la ley a la torera?
Porque aqui no hay más cuestión que esa.
Se cumple o no se cumple la legislación. La empresa que realizaba las tareas de mantenimiento yu conservación no tenia ningun tipo de contrato para esos menesteres. Otro posible delito civil. No habia inspecciones sanitarias ni veterinarias. Etc.
Las opiniones personales no sirven para temas como este. Hay opiniones como personas en el pueblo. Leyes, están las que están.
Y lo más importante, un Ayuntamiento está para cumplir leyes, no para incumplirlas. Debe de dar ejemplo.
Desde el punto de vista legal, un 10 a esta nueva Corporación.

Anònim ha dit...

Muy, muy clarito, Pedro.
Pero hay gente que aunque se lo digas por pasiva o activa no lo quiere entender. La ley es dura, pero es la ley.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

si los animales estuvieran en semicautiverio como en el Bio-Park, aún, pero en las condiciones en que estaban, mejor no tenerlos.

Newton ha dit...

"ojalà hagueren encomanat la piscina a una ute o empresa solvent. A hores d'ara ja tindriem piscina, mecaguen...

07/10/2011 12:39"

¿I no es pot investigar perquè es va actuar així?
¿no hi havia informe dels tècnics de l'Ajuntament?
si va ser una decisió polític ¿no hi cap responsabilitat?
El que no entenc es com un polític pot actuar lliurement sense cap tipus de responsabilitat.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

¿Has leído lo que he escrito sobre la verdad de la piscina en otros blogs? están intentando los que la han hecho venderla por 6 millones de euros, cuando calculamos sólo han invertido en ella unos 120.000 de los 1,6 millones creo que les correspondían , lo demás lo deben a sus proveedores , entre ellos a la persona que la mantenía hasta el momento, el cual además quieren que ponga él el producto y yá le pagarán, a lo cual se ha negado y por ello se está estropeando el agua, además de que faltan unos 300.000 euros para ponerla en marcha y climatizarla pues la empresa que montó el equipo lo desmontó por no cobro de esa cantidad, si queréis más datos preguntádmelo pues por temas profesionales conozco el tema a fondo, el equipo de gobierno también pues se lo comuniqué en cuanto lo supe y yá está manos a la obra.
Mañana voy a hacerle una visita para un dossier con el representante de un posible inversor , cruzad todos los dedos , que haya suerte y que el contrato de concesión lo permita, pues si no tendremos una piscina hecha sólo con dinero público y con la que alguien ha hecho el negocio padre si la vende el concesionario, esperemos que no y abrirla cuanto antes sin que nos cueste un duro más. Rezad los creyentes que algo hará.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

P.D. hoy he estado con el representante del posible inversor y se ha ido fascinado, sobre todo con los más de 500 m2 de gimnasio y un posible tatami en el sótano, más las 4 pistas de paddel, a ver si hay suerte.

Newton ha dit...

Hola Enrique.

No he leído nada en otro blog, me lo puedes explicar aquí, para no ir buscando.

Anònim ha dit...

A mi hem pareix molt bé que vullguen arreglar el parc dels vents, peró que els que viuen per la part de d'alt del poble( San Bent, C/ Cantalot,etc) no paguen impostos com els de la part de baix????
Ho es que asi no tenim dret a tindre un parc com deu mana!!!!Menys piscina i menys camp de peranca i acabeu l'obra del parc del cantalot que anys i anys i ningu es digna fer-lo!!!!!
HO ES QUE ELS XIQUETS I XIQUETES QUE VIUEN PER AQUESTA ZONA TENIM QUE BAIXAR CADA VEGADA ALS PARCS DE L'ALTRA PART DEL POBLE PER A JUGAR, JA QUE PER ASINO HI HA CAP!!!!!
AIXO ÉS VERGONYÓS!!!!!
Mentre tant hi ha gent que encara critica si obrin o no la piscina, jo abans d'aixo preferisc que el meu fill tinga un parc prop de casa per a que jugue com a dret universal que té per ser xiquet!!!!

Anònim ha dit...

Aixo li ho hauries de dir al PP i queixar-te. Saps que la part que començaren en eleccions ha parat perque l'empresa ha quebrat?
I ara el nou govern ha de solucionar-ho per poder recomençar.
Queixat al PP, als teus, que té tota la culpa.

Anònim ha dit...

Primer que tot contestar-li l'anònim que m'ha contestat abans.Jo ni estic culpant al govern nou ,ni el PP són dels meus !!!! Sols estic comentat al igual que tu, que menys queixar-se que si arreglen o no el parc del vents i que es fixen més, en la gent que no té ningun parc al seu voltant.
Estic d'acord en que va començar l'obra el PP, peró que jo sapiga ja fa anys i anys que esta en construcció aquest parc, quin govern es dignarà acabar-lo?????

Hi ha gent que es queixa per a tindre un parc ben bonic i adequat i altra que no tenim ni parc!!!!!

Anònim ha dit...

Ara justifica el que vulgues, però has començat a desproticar sense fer cap distinció de govern i mentre uns porten 100 dies (amb estiu pel mig) altres porten 12 anys de promeses.
Pero tu no has especificat. Has començat a pegar palo i dir frases com "ningú es digna a fer-lo", "es vergonyós" (per a qui es vergonyos, per als d'ara o els d'abans?) quan jo estic segur que tu saps el que ha passat i que ho estant intentant solucionant.

Anònim ha dit...

Mira jo sols pose la meua opinió i el que crec , no com tu que jutges sense coneixer amb qui estas parlant!!!!(Queixat al PP, els teus) tu que saps. No vaig a entrar en aquest joc politic!!!

Anònim ha dit...

Disculpa.
Si lliges el que vas escriure dona tota la impresió d'un del PP volent clavar llenya.

Anònim ha dit...

Disculpes acceptades, no sóc del PP,ni ho seré mai!!!!
Sols volia reivindicar que per asi on visc, no hi ha res per a gaudir amb els meus fills i encara hi ha gent que es queixa del que té!!!! Aquest era el meu comentari.Crec que ha sigut tot un malantes.