L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Salvador Palomares "Doro" rep l'ordenació sacerdotal en una missa concelebrada per l'Arquebisbe amb 40 sacerdots



El valler Salvador Palomares "Doro"  va ser ahir per la vesprada ordenat sacerdot per l'arquebisbe de València, monsenyor Carlos Osoro. Doro ha estat mestre de religió als col·legis Divina Aurora i Magraner, responsable del scouts vallers durant molt de temps,  catequista durant més de 15 anys, a més de president diocesà del Moviment Escolta de València i president interdiocesà de la Federació d'Escoltisme Valencià que aglutina Castelló, València i Alacant, així com a secretari del Fòrum de Laics. En tots els llocs on ha estat, Doro ha donat prova de la seua generositat, afabilitat i desig sempre d'ajudar als demés. La nostra enhorabona i els millors desitjos davant el nou camí que has triat. 

La missa d'ahir va ser concelebrada per quaranta sacerdots a l'església del Seminari Major La Immaculada de València, i en la qual va intervenir el cor de seminaristes. Centenars de persones, entre familiars, amics i catecúmens així com joves "scouts" van participar en la celebració, al terme de la qual, tots van prorrompre en una ovació al nou sacerdot. A l'exterior de l'església del Seminari es van disparar traques quan sortia el nou sacerdot acompanyat per monsenyor Osoro.


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la primera tinent alcalde, Carmen Canet, van estar presents a l'acte en representació de l'Ajuntament. L'alcalde va aprofitar l'ocasió per saludar i tindre una conversa amb l'arquebisbe, monsenyor Osoro. Com és natural no ha trascendit el que van parlar ara pensem si igual es dedicarien a parlar de matemàtiques atés que l'arquebisbe és com l'alcalde llicenciat en aquesta matèria.

 
Mes informació: 


-

5 comentaris:

Filòsof ha dit...

A part de Doro, per qui vaig anar a la seua missa d'ordenació de molt de temps esperada, per cert el cor celestial, exceptuant la peça poc assajada de la comunió, però m'agradaria felicitar, com pense que també ho ha fet Doro a Carme Canet, per portar la paraula de Déu en la nostra llengua. Vaig mirar en aquell moment a Don Carlos Osoro i el vaig trobar com més atent i un semblant agraït de sentir el valencià en la missa més important de Doro, amb una veu al punt, sabent parlar-li al micro i en el to adeqüat de lectura, no interpretació. Un enecert. Gràcies Carme, ja que a pesar de les critiques a que ho feres tu i en valencià es demostra que el creient, el cristià, estima el proïsme i mai en la vida es pot negar a l'altre, que és com tu quer puga llegir la paraula de Déu, nimenys negar la llengua del país. I el cor celestial, tot homes, la lectura tot dones.

Anònim ha dit...

Enohorabona, Doro. I també a Carme Canet per la valentia que posa amb el contetx que hi havia.

Anònim ha dit...

malegre per doro ques una bona persona hi esigut alumne de ell i sempre mos fea el pardalet i mos dia ara liu dire a ma mare malegre molt xd

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Enhorabuena Doro, si toda la iglesia fuera como tú,muchos más creerían en ella, que los oropeles no te cambien y sigas siendo el mismo que conocemos en el patronato.

Anònim ha dit...

Enhorabona Doro!! Un exemple per a l'esglèsia a nivell de vinculació i transferència de valors a la joventut. Conciliador, dialogant i amb un humor que ja el voldrien molts retors per a ells. Salut i per molts anys!