L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 d’octubre del 2011

Tavernes acull el divendres nit la presentació d'un obra de teatre experimental, “Sobre héroes y antihéroes”. És una obra per adults on el públic deixa de ser públic i romandrà a la caixa escènica.



El divendres 21, a partir de les deu de la nit, la Casa de la Cultura de Tavernes presenta l'obra “Sobre héroes y antihéroes”. Un obra experimental on, per primera vegada, el públic estarà en peu dins de la caixa escènica i no en la platea. Serà la primera vegada que a Tavernes s'aconseguirà el que es coneix a l'argot teatral com trencar la quarta paret.  En no disposar  de la platea, l'aforament serà menor del que és habitual

La companyia Teatro de lo Inestable presenta esta obra, que a més compta amb la presència d'Esther Meló, natural de Tavernes. La regidora de Cultura, Pilar Altur, ha destacat que “des de l'Ajuntament, i en concret des de la Regidoria de Cultura, sempre se li ha donat l'oportunitat a tots els nostres veïns que treballen a qualsevol dels àmbits culturals com música, teatre, pintura, etc. per tal que pogueren mostrar la seua obra al poble.
L'obra teatral és una bona mostra del que estem parlant. Esther i la seua companyia Teatro de lo Inestable, amb “Sobre héroes y antihéroes” ens presenten un espectacle diferent, un obra teatral per un públic adult. Un obra on els moviments corporals expressen la seua essència.

La representació es realitza en  horari diferent al habitual, ja que es tracta d'un espectacle amb un llenguatge agressiu i directe.

- Segons la informació municipal
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra on es poden comprar entrades??

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que serà en el lloc habitual

Anònim ha dit...

Srs/es. del Teatro de lo inestable, això mateix no ho podeu anunciar en valencià? Donat que majoritàriament proveniu de la facultat de filologia, hauríeu de mostrar un poquet més de sensibilitat envers la nostra llengua.

Preneu l'exemple de companyies teatrals catalanes, com ho fan TOT en català a Catalunya i això no els tanca les portes a actuar arreu dels estats espanyols i francès.

Anònim ha dit...

Tinc curiositat per esta obra. M'han picat la curiositat, amb això de la quarta paret.

QUALSEVOL NIT SORTIRÀ EL SOL!!! ha dit...

...la quarta paret, en teatre, és...

Anònim ha dit...

... la paret que no existeix.

Estruch ha dit...

Por poner un poco de humor al tema, ¿ los del público que participen también tienen que salir en pelotas? es para no ir, pues mi cuerpo....no es per a lluir-lo.
Ara en serio, qualsevol... jo també tinc curiositat, que és eixa quarta paret?

Anònim ha dit...

L'acció teatral té lloc dins de tres parets físiques: una a l'esquerra, una a la dreta i una al fons. La quarta paret és la (paret imaginària) que separa (distancia, allunya) el públic d'allò que esdevé en escena. "Es trenca la quarta paret" quan hi ha interacció amb el públic, com sembla ser el cas d'aquesta obra.