L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Tavernes compta per primera vegada amb 3 infermeres atenent a la comunitat escolar dels centres educatius públics i concertats


Les dues infermeres contractades per l'Ajuntament de Tavernes mitjançant la subvenció rebuda del Programa Salari Jove 2011 d'Entitats Locals ja han començat a treballar.  La regidoria de Foment Local celebra que enguany s'augmente el servei que s'oferia el curs passat, perquè mentre el 2010 només una infermera va estar contractada pel Programa Salari Jove, enguany són dues les contractades i tres les que treballen en els centres educatius a un cost 0 euros per a l’ajuntament .
La regidora de Foment Local, Karina Vercher ha manifestat que “la incorporació de les dues noves infermeres suposa poder identificar els problemes relatius a la salut dels xiquets i xiquetes en cada zona escolar, per a poder actuar més eficaçment i poder realitzar unes campanyes de prevenció més concretes i centrades en les particularitats de cada zona o centre. A més, ens permet actuar ràpidament en cas d'algun accident sense haver de derivar el problema al servei d'urgència del centre de salut. Açò ens permet oferir una atenció molt més pròxima i efectiva als menuts”.
Les dues noves incorporacions atenen les necessitats dels centres públics i privats Divina Aurora, Sant Miquel, Magraner, Patronat i HHDC amb dos dies d'atenció completa a cadascun d'ells. Cal recordar que l'Alfàndec compta amb una infermera permanent sufragada pel Col·legi d'Infermeria.
Les infermeres escolars donen informació tant a alumnes com a professors, realitzen campanyes preventives, assisteixen  als xiquets davant possibles accidents,tracten de forma específica als alumnes amb malalties cròniques, i els dispensen els medicaments entre altres feines.
La comissió avaluadora de les sol·licitud ha estat formada per la regidora Karina Vercher, el representant del SERVEF, Vicent Gómez, la tutora Manuela Martínez, a més de dos representants de les organitzacions sindicals UGT i CCOO, així com una psicòloga i una pedagoga del servei de l'OPEA de l'Ajuntament de Tavernes.  
-Segons la nota oficial de l'ajuntament
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que raro que a los concertados se nos conceda, ahora bien ofrecemos 750 plazas escolares, gracias señores del gobierno.

Anònim ha dit...

Sols volia aclarir una cosa: son 2 les infermeres contractades per l'Ajuntament per al porojecte de salari jove, NO 3! En són 3 en total en tot el municipi, pero la tercera es la infermera del col·legi Alfandech que no està contractada per l'Ajuntament.
Sols volia aclarir-ho.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Potser quedava un poc confús encara que la regidora ja ho diu:
“la incorporació de les dues noves infermeres"

I després es deia que
Cal recordar que l'Alfàndec compta amb una infermera permanent sufragada pel Col·legi d'Infermeria.

Ja ho hem modificat.