L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 14 d’octubre del 2011

Avui divendres, concert solidari a la Casa de la Cultura


 
La Casa de la Cultura de Tavernes acull demà divendres, a les 20:30 hores, un concert solidari a benefici de l'obra social que desenvolupa Càritas Interparroquial a Tavernes. El Cor de Cambra “Quinzedemarç” serà l'encarregat de interpretar les obres que emmarcaran este esdeveniment solidari. El concert compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes.

Per accedir a l'espectacle sols caldrà aportar algun tipus d'aliment no perible, amb els quals Càritas podrà continuar ajudant a nombroses famílies de Tavernes a cobrir les seues necessitats més fonamentals.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha indicat què “este tipus d'accions ens fan sentir orgullosos dels nostres veïns, i de la seua capacitat d'ajuda a les famílies que estan passant a hores d'ara per una greu situació derivada de l'actual conjuntura de crisi econòmica. Tavernes sempre ha demostrat que sap recolzar als seus amics, familiars i amics. Càritas i el Cor de Cambra Quinzedemarç tenen el suport de l'Ajuntament de Tavernes en quantes accions vulguen emprendre per ajudar als més necessitats”.

El Cor Quinzedemarç està format per huït integrants: Lorena Brotons, Carolina Teodoro, Amor Meló, Amparo Vercher, Ximo Mifsud, Jordi Moreno, Antoni Camarena, Fran Lledó i Adrià Pérez. 

No cal ni dir que l'equip de La Cotorra us demana la vostra presència i desinteressada col·laboració .  Gràcies de bestreta. 
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Cotorra, m'agradaria rectificares, sobre el nombre de cantairens que som al QuinzedeMarç, ara som 9, ja que Jordi Moreno, canta amb nosaltres des de fa més d'un any. Gràcies.

Adrià Pérez ha dit...

Hola Cotorra, m'agradaria rectificares, sobre el nombre de cantairens que som al QuinzedeMarç, ara som 9, ja que Jordi Moreno, canta amb nosaltres des de fa més d'un any. Gràcies.

Adrià Pérez ha dit...

Perdona Cotorra, Xavi, ja no està amb nosaltres, si us plau, rectifica, gràcies de bestreta,

Anònim ha dit...

mes accions d'estes fan falta. Molt bé pel Cor.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Rectificat. I disculpeu. No sabíem eixa novetat.

Anònim ha dit...

El Cor deuria d'actualitzar el seu blog, i reflectir els canvis.
Pel que fa a la iniciativa, enhorabona a tots els 9 membres. Molta gent ho agrairà.

Estruch ha dit...

enhorabona, vaig a vorevos d'açí un moment.

Estruch ha dit...

Una flipá de concert, y a més es va portar un montó de diners, pasa del 600 euros, y centenars de quilos de menjar, qu'es repeteixca.

Adrià Pérez ha dit...

Com ja he dit a altre mitjà, el millor de tot va ser el vore gent de totes les ideologies unides per un sol objectiu, la solidaritat amb la gent que ho necessita, felicitats als membres d'Esquerra Republicana del País Valencià, que acodiren després de rebre la meva invitació.

Adrià

Anònim ha dit...

Sense voler ser punxa, per fi els hem vist en algun lloc.
No feu de Guadiana, i a vore si es nota més la presència en aquesta legislatura.
Endavant.

Anònim ha dit...

Pot ser si mirares els vories més.... amic, jo els veig a molts més llocs, .

Anònim ha dit...

T'he dit que no volia ser punxa. I clar que es veig, però no on voldria.