L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de novembre del 2011

Avui per la vesprada podem anar a comprar al Mercat Municipal


 
Avui a les 5'30 de la vesprada, obri el mercat. Tal com vam anunciar aci a La Cotorra, el Mercat Municipal ha ampliat el seu horari i des de fa cosa d'un mes obri els divendres per la vesprada. Avui és divendres i per tant, a la vesprada podem acostar-nos a fer les nostres compres.

La setmana passada membres de l'equip de govern feren una visita al Mercat Municipal per tal de comprovar com ha estat la resposta dels veïns i veïnes de Tavernes. La foto - "prestada" del Facebook- ens mostra a l'alcalde Jordi Joan parlant amb les germanes Martínez, que regenten la carnisseria de cavall en la visita del divendres passat.

La Cotorra se suma a la campanya de potenciació del comerç local que l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament duen endavant i per tant vos recorda a tots i a totes que tant al Mercat Municipal com als comerços de Tavernes trobareu un bon servei, un tracte mes pròxim i la qualitat de sempre.

Així que ànim i avui a comprar al Mercat.  Per potenciar el comerç de Tavernes!
-

4 comentaris:

Estruch ha dit...

Vaig estar fent campanya allí Divendres pasat i molt de xiquets i dones berenant peró pocs comprant, espere que s'anime l'assunt .

Anònim ha dit...

Més pesat que una representació de Toni Cantó en el Mercat Municipal.

Anònim ha dit...

Bona iniciativa dels mercaders.

Pareix el Mercadillo de San Miguel de Madrid pero mes bo i mes econòmic. Sempre tire cap al poble.

Son certs els rumors de que l'ajuntament va proposar als mercaders una important pujada de preus per vendre al mercat?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No són certs. La taxa del mercat com totes les taxes tenen la seua actualització i és això el que aplicarà l'Ajuntament, com ha fet tota la vida.

Segons les nostres noticies i són de font ben fiable, el nou govern aplicarà la taxa que va consensuar l'anterior govern amb els venedors del mercat abans de les eleccions. O siga, el que els mateixos venedors van acordar amb l'Ajuntament. El govern no és el mateix però es pensa respectar l'acord.

o siga, que d'important pujada i tot el demés res de res.