L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de novembre del 2011

BALONS FORA!!!!


Observe vosté el quadre següent. Sí, ja sabem que els coneix: són els resultats de les eleccions generals del 2008 i del 2011. I referides només als partits PP i Bloc-Compromís.  Observe’l bé.
 

Quin partit  ha seguit una línea ascendent en el vot? Quin partit va deixant-se recolzament pel camí?

I encara més. Observe vosté ara aquest quadre. Efectivament, són els resultats de les eleccions locals del 2007 i del 2007.
 

I no cal que li repetim les preguntes d’abans. Se les pot fer vosté mateix i contestar-se-les.  Queda clar i ningú ho posa en dubte que ha tret sempre més vots els PP. És el partit gran, el poderós, el Barça de la política.  

Però queda clar i ningú posa en dubte que el PP a Tavernes, amb Manolo Vidal al front, va perdent vots. I no ho diu la gent de La Cotorra: ahir el diari Levante-EMV posava com a titular: “El PP baja en Oliva y Tavernes” o avui mateix quan publica “A pesar de la victoria del PP lo cierto es que esta formación sufrió un importante retroceso en los apoyos en Tavernes…”.

Considerem que és molt fàcil interpretar els números, però la fixació del PP per Bloc-Compromís els torna a trair i Manolo Vidal, potser per amagar la devallada de vots, ens sorprén dient que “estos resultados deben hacer reflexionar al gobierno local sobre su acción en el ayuntamiento ya que vemos que, pensando en clave local, la ciudadanía no apruebe las medidas que desde el tripartido se están tomando”.

De risa. I no volem entrar entrar en les consideracions de la poca consistencia matemàtica i escàs rigor analític d'interpolar resultats electorals de eleccions locals a generals o a l'inreves. Simplement: el Bloc-Compromís multiplica per 4 els vots en les generals, després  d’haver multiplicat per quasi 2 els vots a les locals i ara va i resulta que ha d’estar preocupat perquè vosté diu que la ciutatania no el recolza. I ho diu el líder d’una formació que ha perdut vots en els dos últims comicis (locals i generals) i damunt en les locals la majoria absoluta i l’alcaldia. “Cosas veredes, amigo Sancho” va dir en Quixot.

Comprendríem que l’exalcalde tirara balons fora i buscara altres excuses per justificar que, quan en totes bandes i en tota Espanya el PP ha augmentat els vots, a Tavernes en perd de manera consecutiva en dos eleccions. I d’eixa baixada alguna cosa tindrà a vore ell com a president i màxim responsable.  Ara, començar a carregar les tintes contra el govern i voler fer que la gent mire a un altre costat… que voleu que us diguem?  

I clar, quan vegem que els números canten, que són quatre números senzills, clars, sense complicacions, que no hi ha que fer un gran esforç per entendre’ls… quan vegem això i reflexionem ens diguem: Si davant quatre xifres,  ha fet l’embolic que ha fet i la interpretació tant “sui generis” ¿Qué no farà quant estiga davant de xifres milionaries, de partides i més partides pressupostàries, de mil conceptes comptables del pressupost municipal? 

No sabem davant els pressupostos que interpretaria, però després de les manifestacions d’avui de xifres tan senzilles com són els resultats electorals, alguns ens hem plantejat ací a La Cotorra si no será això una explicació de perquè l’Ajuntament té 21 milions de deute .
-

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies Cotorra:

Esta ben clar que el PP es el partit mes votat a Tavernes amb molta diferencia respecta al següent partit

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ningú ho dubta. Com ningú pot posar en dubte que ha perdut vots i que no es poden ni es deuen mesclar eleccions diferents per a fer valoracions subjectives i poc objectives.

Sempre hi ha recursos com: estar tant de temps en el poder local ens ha passat factura, sempre no podem estar augmentant els vots, tots tenim un limit, que també hi ha altres partits que han treballat bé i s'han esforçat, el desgaste del poder...

Hauria quedat millor i evitaria que tot seguit el mateix Levante-EMV li done un "refresquet" (o repasset?) quan diu la realitat de les coses. I és el Levante-EMV no La Cotorra que ens lligen pocs ens comparació.

Estruch i Ferrando ha dit...

Nosaltres em multiplicat per deu els nostres resultats, efectívament, van arrere com els carrancs, ara, no n'hi pijor cego que el que no vol vore...

Anònim ha dit...

Esta ben clar que el PP es el partit mes votat a Tavernes amb molta diferencia respecta al següent partit

Quan més adalt més gran bac!

Anònim ha dit...

Cotorra, les dades de vots obtesos pel PP en les generals de 2008 estan mal, van obtindre 6207 vots segons el ministeri de l'interior i no 6020 que heu posat vosaltres.

Anònim ha dit...

L'adversari del BLOC no es PP.

L'adversari del BLOC es el PSPV que es a qui està llevant-li vots.

El problema es que ara son socis de govern i no poden dir-ho.

Els vots que ha perdut el PSPV a les generals i a les locals els te el BLOC i els que ha perdut el PP els tenen els independents i UPyD.

Les tendencies polítiques estan ben definides a Tavernes. Les fabes estan ben contades.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tens tota la raó. Ens havíem fiat dels numeros del diari i no eren els reals.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Disculpa que discrepe. Segons quin tipus d'eleccions i més marcades en les locals, el tema ideològic no pesa tant.

I la prova crec que és un partit com el PP que va passar en 8 anys de 2 regidors a 12, i altres com EU (o PCPV) de 7 a 1.

Hi ha un sector molt gran que a les locals no vota a partits. Si fora així eixes fluctuacions de 2 a 12 a 7 cas del PP, pense no es produirien i, fins i tot, si vols dels habituals 2 del Bloc a 5 d'ara.

GEKKO ha dit...

Per favor, hi ha molta gent passant-les canutes, sense feina, amb fills i que estos nadals vorem que fan simplement per a poder pagar la llum.
Deixeu-vos de dades i per favor poseuse a treballar en benefici del ciutadà. De veritat que asco em donen alguns fanàtics defensant la seva paraeta política...per un costat i per l'sltrrd. Agafen el "argumentario político de la semana" i d'ahi no els traus.
Lo dit: treballem tots un poc perquè hi haga un poc més de feina. Molta gent us ho agrairà.

Anònim ha dit...

Falta d´humiltat dels uns i dels altres, això és el que veig jo. Alguns comencen a empassar-se de poder.., mireu de tant els resultats i toqueu el terra.

Anònim ha dit...

Te rao GEKKO

Les eleccions ja han pasat. Ara a treballar per a que a Tavernes entre faena i jornals.

Estruch ha dit...

T'asegure que vots de UPyD ens venen i a montons, del Psoe, vullgau o no som progresistes, llexiu el nostre programa, o es de dretes ser federalista i laic ?

Estruch ha dit...

TENSA RAÓ GEKO, PERÓ EL PP NO ESTÁ PÈR LA LLAVOR, VIST LO VIST.

Anònim ha dit...

Cotorra que es hui en dia de Manolo Vidal, vuic dir a que es dedica profesionalment abanda de anar a les comusions de l'ajuntament? Sabem que estava al atur quant va entrar de alcalde, sabem que es va traure 27 carreres seguent alcalde, pero ara a que es dedica?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha rumors que a Valencia i el lloc "sona" molt però no podem confirmar res.

Anònim ha dit...

Si el Psoe ha perdut 1500 vots de les últimes generals, que és la tònica general del país. i això és una debacle. el PP, que a tot el país ha pujat i ací a Tavernes ha perdut 700 serà mitja debacle, o debacle sencera?

Anònim ha dit...

Anónim de la 1:13 contaliu a Manolete, a vore si s'entera,o si no millor no li eu contes, més rendes per als demés partits .

Estruch ha dit...

LA NEFASTA LLEI D'HONT :

UPyD ha pasado de 1 a 5 diputados, por la nefasta Ley de Hont, pero ha casi cuatriplicado su número de votantes, de 300.000 a más de 1.120.000 sus resultados nacionales, y, lo mejor aún, TONI CANTO A SIDO ELEGIDO DIPUTADO POR VALENCIA EN LAS CORTES GENERALES.


Ello indica que vamos por el buen camino, de ser la ley proporcional habríamos obtenido de 17 a 18 diputados.


LA NEFASTA LEY D'HONT :


¿Y porque sólo 5 en vez de 17? Porque la nefasta ley beneficia a los pequeños, aunque ahora ya no lo somos, somos más de un millón, decía pequeños partidos y beneficia a los grandes.


Así, a Amaiur le han costado 47.000 votos cada escaño y a nosotros o a EU más de 200.000.
CiU con casi 300.000 votos menos que nosotros i la mitad que IU han conseguido 16 (IU 11).


Por lo tanto, hay que conseguir que se cambie la ley Yá, pero, ¿quién lo pide? sólo nosotros e IU porque el PP con un menos de un 50% no solo ha conseguido la mayoría absoluta si no que ha conseguido casi un 60% de los escaños, parecido pasa con Psoe o CiU.


Con la mayoría absoluta del PP estamos en sus manos, pero paciencia, que es la madre de la ciencia, dentro de 4 años, cuando los votantes vean que el PP va ha hacer lo mismo o pero aún que Psoe, se acordarán más de nosotros : SIN PRISA PERO SIN PAUSA.


PERO VAMOS A LO POSITIVO : HEMOS CONSEGUIDO, NUESTRO OBJETIVO, GRUPO PROPIO Y NOS VAN A OIR, VAYA SI NO VAN A OIR, Y UN VALENCIANO DE VERDAD VA A ESTAR ENTRE ELLOS.


Aprovecho para felicitar de todo corazón a EU i, sobre todo, a Compromís, otro valenciano de Sueca al congreso, felicidades de todo corazón.