L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 7 de novembre del 2011

El GMV participa en el 35é Aplec Excursionista dels PPCC




 Des del 29 d'octubre a l'1 de novembre s’ha celebrat el 35é Aplec Excursionista dels PPCC a l'Alguer, illa de Sardenya. Cal destacar que és la primera vegada que se celebra en aquest indret.

L’organització ha anat a càrrec del Centre Excursionista de l'Alguer i la mateixa ciutat de l'Alguer. Altres entitats també han col·laborat com l'Agrupació Excursionista Muntanya Sant Andreu de Palomara, l'Associació Ciclista Montain-bike “Sos Perdularios”, el Centre Excursionista de Catalunya, el Centre Excursionista de Pedreguer, el Club Muntaner Mollet, el Centre Excursionista de Castelló, etc.

Al llarg dels quatre dies, al voltant d’unes 850 persones vingudes de tots els indrets dels Països Catalans han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa. L’Aplec ha consistit en un gran ventall d’excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, dansades tradicionals, etc., i el sopar tradicional de germanor. Cal destacar, les vistes espectaculars a la mar en gran part de les rutes i la gran biodiversitat de flora de la zona. I també,  la qualitat dels artistes que van actuar al llarg dels dies.

La cloenda va estar presidida per la coordinadora del Centre Excursionista de l'Alguer, Irene Coghene i altres representants de l'entitat, que van traspassar la bandera de l’Aplec als representants de l’any vinent, que serà el 36é i que es realitzarà a la Catalunya Nord.

Membres del Grup Muntanya Valldigna van participar en aquesta 35ena edició. Xavi Català, representant de l'organització del 33é aplec a la Valldigna el 2009, destaca l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels quatre dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme.

El GMV vol felicitar a l'organització per l'èxit de participació i per haver aconseguit fer-nos passar uns dies tan agradables pels voltants de les muntanyes, la mar i els seus pobles. I també, volem retre un homenatge molt especial a la figura de Francesc Beato, coordinador dels 34é aplecs excursionistes passats i que va morir en accident de trànsit aquest any passat. Sempre el tindrem en el nostre record.

Remés pel GMV
-