L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 9 de novembre del 2011

El Mercat Municipal obri divendres per la vesprada

   

Ja no hi ha ningú, ni home ni dona, que tinga escusa ni pot dir això que els dissabtes pel matí aneu de cap fent compres quan toca també fer dissabte, o siga, netejar casa, llavar...

I és que el Mercat Municipal de Tavernes ha ampliat el seu horari i des de fa una setmana obri els divendres per la vesprada. En concret a partir de les 5:30 de la vesprada amb un nou enfocament i com sempre, els millors serveis a tots els veïns vallers:
- Un tracte mes pròxim i la qualitat de sempre
- Degustacions gratuïtes
- Tapes de les millors i regades amb un bon vi.
- Dolcets amb misteleta
 

Tot això al mateig temps que podràs realitzar les teues compres. I a més a més, es farà el sorteig d'un premi entre els clients de cada divendres. 

S'animeu? Cal comprar al Mercat Municipal. Per potenciar el comerç local.

-

2 comentaris:

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL ha dit...

¿i si féu una ruta de tapes+ beguda en les parades del mercat, i tb de dolços, per a que aprofintant la vesprada, la gent puguem anar a prendre alguna coseta i fer una espècie de berenar-sopar de tapes?
i a més, anar adelantant un poc les compres dels dissabtes pel matí???
Els meus amics i jo ens apuntaríem segur!!! i contentets, cap a casa: sopats, beguts, amb bosses de la compra feta i sense agafar el cotxe per a tornar a casa....¿què vos pareix?

Anònim ha dit...

Em sembla una genial idea!! Demà mateix vaig "de tapes" al mercat i fer la compra. Enhorabona i molt d'éxit per als comerciants del poble.