L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 16 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N: Joan Baldovi, segons totes les enquestes pot ser l'únic diputat valencià a les Corts de Madrid d'un partit d'estricta obediència valenciana com és Compromís



Pel seu interés us informem de dos enllaços referents al titular.

Un el publica avui El Mundo:


Molt interessant també la reacció de comentaris de la caverna davant la possibilitat que Joan Baldoví siga diputat. ¡Visca l'autoodi i l'ofrenar noves glòries!

I un segon El País

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Puedo/ser/buen/embajador/causas/verdes/Congreso/elpepiespval/20111116elpval_10/Tes

-

6 comentaris:

Sanguango. ha dit...

Mira que sou sectaris

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ens considerem sectaris. Simplement defensem en el pla polític les idees que tenim. Estem cansats de repetir-ho. Des del primer dia i portem anys.

I ho fem perquè no partim tots en el mateix pla d'igualtat davant el dret d'informació que tenim i teniu com a ciutadans.

O si ho vols d'una altra manera: fem una cosa semblant com fa la TVE, Canal9, tantes i tantes televisions i premsa escrita i ràdio que només estan per dedicar temps a dos partits i als altres (EU i UPyD) per a disimular.

No pensàvem mai que una gota, com es La Cotorra, dins de l'oceà tan gran com són els mitjans de comunicació arribara a molestar tant com alguns ens demostreu amb els vostres comentaris.

Sanguango. ha dit...

Sou sectaris, per què publiqueu el que vos dona la gana..... i prou, sou a més a més profundament antidemocràtics.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tens tota la raó. Què no ho veus que no ho publiquem tot?

Xurrero ha dit...

Jo veig normal que publiquen lo que vulguen. És la seua página i son ells qui fan les noticies.
Ara tu faltes el respecte i ací sempre han dit com respiren. Si no estas conforme en lo que diuen, ningú t'obliga ni a llegir-los ni a fer-los comentaris.
Si els comentaris que fas no aporten res mes que desqualificacions val mes que ho deixes.

Estruch ha dit...

i Jo , encara no eu cregau, m'alegraré.