L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 17 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N: No van omplir la Casa de la Cultura a l’acte central de campanya


                              Foto: Diari de Tavernes
 
Quan mireu la foto, que hem pres del “Diari de Tavernes” (gràcies), no penseu que la Casa de la Cultura estava ple de fanalets verds per il·luminar l’acte. Els hem posat nosaltres. Cada fanalet verd és una cadira buida. Suposem que no hi havia assegut ningú en la cadira… ja seria massa que a tots els haguera entrat ganes d’anar al servei al mateix temps!!!  Més de 60 alhora als servei en son molts!!!


O siga només unes 300 persones si som generosos. Bé, ara ens rebatran i ens diran altres números. Segur que ara sí que diuen números. Altres vegades, quan calen dir-los de veritat sobre tot si es parla de pressupostos i economia, o no en diuen o no s’adiuen a la realitat. I no els diuen on s’han de dir: en els plenaris. 


Una pregunta només: perquè les xifres dites a la Casa de la Cultura no es van dir en el plenari quan estaven davant la interventora i la tresorera? ¿Perquè en els plenari de pressupostos van callar la boca i no rebateren cap de les xifres i números de la comptabilitat municipal? ¿Tenien por a les xifres i als números que podien aportar la interventora i la tresorera ?


Nosaltres ací, en qüestió de números i informació, demanem a tots els partits un respecte als veïns i veïnes de Tavernes. Demanem que tots els partits complesquen el mandat constitucional del dret a la información. I una información veraç i no manipulada. Com alguns ja han fet.


Bé, una cosa ha quedat clara. Totes les campanyes no són igual i aquesta ja veiem com és ben diferent. I com la gent passa. Apatia total. Tant diferent és la campanya que, a més de no omplir la Casa de la Cultura, han de cuidar l’economia. A l’esmorzar de l’altre dia amb Rus havies de pagar 3 euros.  No sabem si al final hi havia xampany…  com proclamava l’altre dia Rus.  La crisi económica sembla que ha arribat a tots!. 
-

15 comentaris:

Anònim ha dit...

cotorra, mirau altra vegada crec que falten un parell de colls verts per assenyalar.

Anònim ha dit...

Jo no m'havera calfat el cap, ni dedicar-los ni un minut ni un rengló.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja va bé així de verd.

Disculpes primer que res. La veritat és que mai La Cotorra ha fet cap comentari sobre altres blogs i webs. Ni esmentar-los per a res, ni per a bé ni per a mal, en les noticies que es publiquen.

Per això cansa de vore com es trenquen les normes (no escrites)com en altres llocs de manera indirecta, amagada, canviant-nos el nom en pla despectiu.. sempre ens tenen present però en pla negatiu.

Mai no hem fet cas. Però tots podem fer com fan. I no ens agrada ni volem seguir eixe camí. Per això hem triat una noticia amable on no comentem ni parlem del que diu cap blog o web, una noticia que ni va ni ve ni canvia res. Diumenge s'acaba tot.

Simplement això.

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR...

Bona vesprada ja hem tornat d'alemania que estvem de ruta, la coseta esta animada??

Sols entre i veig aço me sorpren vore tanta gent al mitin central del PP, si de un aforamant de x persones que crec que la casa la cultura te un aforament de aprox 400 personets hi restem 60 son 340 i seguen bons 300 per les linees que falten.

Es poden sentir orgullosos, es un bon nombre de persones.

Pero per a comparar la foto del acte del bloc no es veu eixa panoramica, sols una cantonaeta i amb banderetes no se pot valorar si hi ha mes o menys gents en un o en altre, pero si indica que el PP, no amagat el que hi ha, el bloc, pareix ser que si que fica una imatge mes sugerent i mes masiva.

Bones eleccions a tots i cuidadin amb UPiD, que viene pisando fuerte.

Bon Tancament de campanya.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací no hem amagat res: 250 persones dos o tres dalt o davall contadetes. Perquè els comptarem. I va ser gent de la Cotorra qui les va comptar. Així que no ens ho han comptat.

Això sí, sembla que Compromís no va tindre massa interes en escampar la gent per donar la sensació de més ple. Estaven tots mes al voltant del passadís com es pot vore en les fotografies.

Sobre les 300 persones que són les que hem posat, segons la persona que ens ha informat i va estar a l'acte. I ens fiem.

I és que quan nosaltres parlem de números, parlem de numeros reals i exactes, no imaginats, inclus quan parlem de numeros del pressupost. No fen com fan altres.

De totes maneres, donat la disparitat de forces dels dos rivals, és com si el Barça o el Real Madrid jugarà contra un equip de regional una gran final i nomes guanyarà per un gol l'equip gran.

Bé, ja hem alguna cosa més.

Anònim ha dit...

en quant a la dispersió, la gent s'asseu on vol, o on pot. i en quant a l'assitència, la foto esmentada és de les ultimes participacions de l'acte ( agramunt), ja que abans havien intervingut l'alcalde de simat i Manolo vidal. Per tant, si eren les 9 i pico, és normal que hi haguera poca gent, que la panxa no distingeix d'actes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpa però no ho tenim entés aixina. La gent s'asseu on vol sempre i quan no li suggeresquen alguna cosa: passeu endavant, ompliu eixa fila,et.

I hi ha un fet inqüestionable, indiscutible i aclaridor:
De qui és la foto, perquè nostra no és? I no pensem que DdT haja posat una fotografia del moment on hi ha menys gent sino al contrari.

Ja ho hem dit: parlem de números reals, els que hi havien, igual que quan varem informar de numeros de l'economia municipal i del pressupot informarem de la realitat, de la comptabilitat de l'Ajuntament, la que va a la Sindicatura de Comptes i no parlarem de xifes imaginades com en altges llocs s'ha fet.

Anònim ha dit...

3€ euros val esmorzar en Rus?¿?¿?¿? Quins diners més malgastats... Que va fer com Xavi Castillo?? Portaré la mar!! I van els burros i em voten!!! Almenys Xavi Castillo era de bades, 3€ per esmorzar en Rus, que risa!! Jajajaja Però si ni Fabra el vol!! Ja no pinta res en el PP... Ah!! Vale!! Per això ve a Tavernes a vore a Manolo jajajaja

Peter Panter ha dit...

ni pinta Rus, ni pinta Manolo, ambdós esta caducats

Bello.bello, bancari ha dit...

I que més dona el numero. En una societat mal informada i pitjor formada es donen les pardoxes que els que van enganyar en Grècia tornen al poder. Els que han estat presionant els mercats des dels seus càrrecs pugen a governar a Italia. I es que han creat la crisi a Espanya els toca seguir manant. Alemanya guanayant diners amb el nostre deute. Es una aberració democràtica, per mala informació i mala formació ciutadana com seguim vivint a Tavernes.

Anònim ha dit...

no pareix be que insulten a dingu, qui sera mes burro el que insulta o el que hu publica.quina llivertat es esta que cada hu no pot fer lo que bol sense faltar.

Estruch i Ferrando ha dit...

La gent cada vegada está mes desmotivada, per aixó des de UPyD em decidit fer actes al carrer e eixir a buscar-la, excepte el acte central d'ahir, que ompliren una sala dels cines ABC del carrer Lauria, escales i tot, som un partit xicotet i som conscients.

NOE ALBEROLA ha dit...

Tan important és qui ompli més i qui mengs?Esteu segurs de que eixe es el camí?.Estic cansada de escoltar que tots tenen formules per millorar la situació.Peró si no actuen conjuntament,el forat cada vegada és més gran i més negre.Si tots treballaren per el be comú i no per a vore qui mana i quant més temps mana.Mágraden els canvis que ha vixcut el poble els darreres mesos.No entenc com ningú es capaç d'aturar a certs empresaris locals que baix l'escud de la crissi juguen en el futur de moltes families de tavernes.Que no tenen cor?No son capaços de posar-se en la pell dels que despatxen.Voleu dirme que anian families sense cobrar i els seus jefes,estan menjant pa i troç.No,no eu crec...Aço fa 50anys en plena guerra no pasava,el que tenia donava al que no tenia,no l'enfonsava més encara.A tots aqu replantejeu-se cap on porteu la v

Anònim ha dit...

Amic de les 13:41 jo no insulte a ningú!! Això ho va dir el Sr.Rus als seus propis votants de Xàtiva!!! Paraules de Rus:"Els vaig dur que portaria la mar i van i en voten!! Sran burros". El president de la diputació és un BUFÓ!!! i pagar 3€ euros per vore'l... Pues això, Xavi Castillo era dd bades.

Anònim ha dit...

L'anècdota la va contar també ací a Tavernes en un mitín del PP en les eleccions municipals del 2007, si no em falla la memòria. I amb les mateixes paraules que esmentes, a més de que s'ha publicat moltes vegades en la premsa, com altres brofregades del Rus, entre elles l'última de "el 20 N, xampany i dones..."

Per cert, la majoria dels vallers assistents també li van riure la gràcia en aquell mitin.