L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 14 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N: ULTIMA HORA ¿Hi haurà debats en Canal 9?.



El PSOE és ara qui te la paraula després que el Consell d'Administració de RTVV, on estan representats PP, PSOE, EU i Compromís, haja aprovat un nou repartiment de temps per als debats electorals. 

L'acord indica que el PP disposarà de 19 minuts, pels 16 del PSPV i els 13 d'EUPV i Compromís. RTVV ha apuntat que l'acord ha estat aprovat amb el suport dels representants de PP, EU i Compromís. "Només el PSOE s'ha oposat a aquesta nova proposta que contempla la celebració de tres debats", motiu pel qual els tres partits han demanat al PSOE que no presente cap recurs davant la Junta Electoral perquè això implicara no celebrar-ne cap per falta de temps a resoldre el recurs.

L'acord preveu que els debats s'estructuraran en tres rondes d’exposició i una última, de conclusions. El temps que tindrà cada partit és diferent, segons els resultats de les passades eleccions: EU i Compromís-Equo disposaran de 13 minuts totals, el PSOE comptarà amb 16 minuts i el PP amb 19 minuts d'intervenció.

L'acord comprèn tres debats en Canal 9 i la seua redifusió l’endemà per Radio Nou. Els debats seran gravats a Burjassot i la celebració seria: dimarts 15 de novembre els candidats de Castelló; el dimecres 16 per als candidats d'Alacant i el dijous, dia 17 per als candidats de València.

La nova proposta ha estat aprovada en el ple del Consell d'Administració de RTVV extraordinari, "motivat pel recurs presentat pel PSOE a la proposta aprovada en el seu dia pel Consell ". En la primera proposta, que va estgar rebutjada i recorreguda pel PSOE davant la Junta Electoral,  tots els partits tenien el mateix temps en les tres primeres rondes i només canviava el temps de les conclusions.
-