L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 15 de novembre del 2011

JA SOBREPASSEM LES 300.000 (en realitat estem sobre les 420.000)


Sí amics i amigues: Hem arribat a les 300.000 pàgines vistes en La Cotorra amb el nou comptador, el que ofereix el programa d’edició del blog.
El feliç esdeveniment per a tots nosaltres -i suposem que també per vosaltres, estimats lectors i lectores - ha tingut lloc sobre la una de migdia quan el marcador superava la xifra de 300.000.
Una xifra que no és exacta, com els més antics lectors recordaran, perquè el primer comptador que tinguérem era “Motigo”,  extern al blog, i el vàrem canviar finalment al comptador per defecte que ofereix el programa d’edició quan estàvem per les 120.000 lectures. No podem ara mateix dir-ho amb exactitud, però calculem que fins ara seran unes 420.000 lectures de pàgines les que hem tingut d’ençà que iniciarem aquesta singladura.  
I tot això ho devem a vosaltres que, dia a dia, ens preneu com a referència bàsica d’una part de la informació que es cou a Tavernes i la Valldigna.
I hem de dir també que la feliç xifra ha anat acompanyada d’una altra per a nosaltres molt important: ahir varen ser llegides 1.393 pàgines en La Cotorra, la tercera xifra més elevada durant un dia des que som ací amb vosaltres.
Gràcies per la vostra confiança i suport.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Cotorreta !

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Cotorra!! Tu segueix així, informant-nos de tot!!

Anònim ha dit...

Cotorra visc a València i m'informe per tu. Eres, encara que encarada al Bloc i Compromis, una decent referencia pels vallers que per faena vivim fora. Per cert ànim a l'alcalde que se que ho llegira per ser valent i que tota la gent parla bé.

Anònim ha dit...

Des de quadern de reflexions, enhorabona, aixó vol dir que aneu per bon camí.

Anònim ha dit...

Els resultats de la faena ben feta i de trencar el monoPPoli informatiu hispanocèntric.

Ocupeu un segment informatiu que es necessari pel País Valencià: els resultats ho corroboren.