L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 24 de novembre del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Una ventana abierta al mar



Hem rebut un correu electrònic des de Gandia d’una persona que es confessa votant i molt pròxima al Bloc de la capital de la Safor.  Ens conta que fa uns dies va anar a visitar el sogre i en la conversa li va dir que no era com ell havia dit, que l’alcalde de Tavernes no era ni del Bloc ni  un xicot jove i per demostgrar-li-ho li va mostar una publicació que li havien donat a Tavernes.

I ens diu al correu electrònic:

La meua sorpresa fou majuscula! Una foto a tot color, amb un discurset, de l’anterior alcalde Manolo Vidal. La publicació molt bona, sembla que no s’havia escatimat en res.

Li vaig preguntar d’on l’havia tret i em va explicar que havia estat com alumne de la Universitat de Gandia per a gent gran en una xerrada a Tavernes i allí els havien donat el llibret a tots els presents.

I ens diu que s’ha decidit a escriure’ns perquè no comprén  com l’ajuntament dóna publicacions de Tavernes, amb la foto de l’anterior alcalde i no del nou? Com a votant del Bloc el fet no m’ha agradat gens. És un llibre que no és propaganda electoral, sinó una informació de la vostra ciutat.  Seria interessant que mirareu de conéixer quin és el perquè  i a vore si vosaltres em podeu donar alguna informació. Moltes gràcies!”


Benvolgut amic: Hem intentat assabentar-nos. I sembla ser que la publicació repartida "Una ventana abierta al mar" en perfecte castellà es va encarregar per a Fitur  i no va arribar a temps. Va vore la llum sobre març. Sembla ser que també es va fer un audiovisual, sonoritzar a Gandia, però si el coneixem és per referències.  I efectivament, sembla ser un llibret amb finalitat turística, i té la fotografia de l’anterior alcalde i com tu dius “el discurset”.

La veritat no comprenem com l’Ajuntament es pot gastar diners en una publicació molt luxosa - ¿Quant va costar?-  i que sembla ser havia de ser turística però on es posa la foto de l’alcalde anterior. I damunt  que es faça a només dos mesos de les eleccions amb la qual cosa si no revalidava l’alcaldia eixa publicació ja no aprofitaria per a res. I això precisament és el que ha passat. ¿S’imagineu d’ací uns dies a Rajoy enviant comunicacions als espanyols amb la foto de Zapatero?

Entenem la bona intenció de qui va repartir el llibret que no seria altra que informar als alumnes de la Universitat de Gent Gran de Gandia, però pensem s’hauria d’haver retirat o, si es vol repartir, amb eixe full que disvirtua la realitat política de Tavernes completament eliminat. Que potser siga la solució si es volen aprofitar els que queden.

És tot el que hem pogut saber.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos, igualet que en temps de Franco en el llibre de festes : alcalde, gobernador civil i el caudillo.

Anònim ha dit...

I això quans diners val?? Que ho pague el PP!!

Anònim ha dit...

Per cert hi haurà responsabilitats, en cas contrari imatgina't. Es que canviar un règim costa.