L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 7 de novembre del 2011

La simatera Letícia Arrametapongsa i Brines obté la distinció de "Top in the World" en el AS Level de juny 2011


 
La jove de Simat, Letícia Arrametapongsa i Brines. ha obtingut la distinció de "Top in the World" (millor del món) en el AS Level de juny 2011 de l'assignatura "Literatura espanyola" de segon de Batxillerat.
 
La distinció li ha estat atorgada per la "University of Cambridge. International Examinations", centre internacional encarregat de l'avaluació de l'alumnat de fora del Regne Unit que segueix el currículum anglés. Aquest centre, que avalua l'alumnat d'ESO i de Batxillerat de més de 160 països del Món,  acaba de publicar la relació d'estudiants espanyols del curs 2010-2011 premiats amb  les distincions d' "Alt rendiment", "Millor d'Espanya" i "Millor del Món". En la relació, la jove simatera ha estat reconeguda com a "Millor del Món" pel seu examen de "Literatura espanyola" de segon de Batxillerat.
 
La Cotorra vol felicitar la jove estudiant i la seua família pels magnífics resultats obtinguts en els seus estudis de Batxillerat, i li desitgem que la seua etapa  universitària estiga també plena de satisfaccions i reconeixements per a ella. 
 
Enhorabona!
-
 

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tambe la felicite.

Anònim ha dit...

I jo i tot aquell que tingui un dit de cervell.

Anònim ha dit...

segur que no estudia a cap centre public de la valldigna.

Anònim ha dit...

Doncs ja et dic jo que, per les banderetes que porta a al toga, eixa xicota es paga els estudis a l' Alzira English College...osea,al colegio de Doña Amparo de la Barraca de Aguas Vivas.
Me'n alegre per ella..però ja et dic que tot això fa olor a flato de la privada. Jo sóc alumne de la pública i n'estic ben orgullós de ser-ho.A MÉS, EL MEU CURRICULUM VA SER EN VALENCIÀ..and that was still good enough to make study abroad..so learning English is also pssible studying in a public school....osea...perhaps my education was fashion free,but as good as the one they get in a push school...de pago,of course.

Anònim ha dit...

I m agree with u, many people has more options to find special awrdas like that because they go to private school. eve though, at least in valencia is well known tha private schools or universities tend to "increase" their students marks. U konw, money, money, money....

Anònim ha dit...

Que algu em tradueixca l'ultim comentari! Que jo soc de l'horta!

Anònim ha dit...

Tercer i quart anónims :
Que mes dona on vaja estudiat? l'important es que es vallera, i tot un orgull i camí a seguir per als nostres joves, pareix mentira qu'els claveu en eixa minietat.
I vosaltres es digueu nacionalistes valencianistes?

Anònim ha dit...

Jo simplement puc dir que conec la familia d'aquesta jove i us puc assegurar que ha rebut una bona educació i que a part de la molt bona educació que ha rebut al british school també l'ha rebut a casa... aixi que això es cosa del seu esforç i no te que hi haure res de males olors... fique les mans al foc per ella

Anònim ha dit...

Jo també les fique, sense dubtar-ho. Tots aquells que ''oloren'' l'increment de les notes per ser un centre privat (que és comprensible) en aquest cas us afirmar que us equivoqueu, completament.

Al no coneixer-la, no podeu opinar i molt menys generalitzar. Desconeixeu completament els esforços o l'interés que ella li dedica als estudis. Aixina que abans de clavar la pota, intenteu informar-vos una mica més.

A més, la correcció d'aqueixos exàmens no la fan al British, sinó a Cambridge, i si s'utilitza un poc la lògica s'arriba ala conclusió que el reconeixement no l'ha obtingut per tindre o no diners, sino pel seu gran rendiment acadèmic.