L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 9 de novembre del 2011

La Valldigna acull un any més els premis Sant Jordi de la Fundació Escolta


 La Fundació Scout Sant Jordi ha atorgat el seu premi anual “Sant Jordi” als Juniors Moviment Diocesà “pel seu treball educatiu en la fe i els valors envers els xiquets”.  L’acte de lliurament de premis va tindre lloc al refectori del monestir de Santa Maria de Valldigna i servia també per a donar a conéixer el resultat dels premis “Emili Beut” 2011.

El jurat va declarar desert el primer premi i  el segon s’atorgava al projecte “Objectius del Mil·leni” de l’agrupament Scout Aitana i el tercer al projecte “Jornades d’Integració i medi ambient” de l’agrupament escolta Nyeri d’Alacant. Estan dotas amb 500 i 300 euros respectivament.

Quant als premis de fotografia escolta el premi en categoria reportatge va ser per a “La preparació el 90% de l’exit” de Vicente Sanz Garcia del agrupament escolta Alezeya de Massamagrell; en categoria fotogràfica artística la premiada va ser “Compartint il·lusions” de Sara Caceres Vidal, de l’agrupament scout Sant Jordi de L’Olleria.

Els parlaments dels responsables autonòmics dels escoltes valencians va estar seguir per el de l’alcalde de Tavernes i president de la Mancomunitat, Jordi Joan, que  va dir en el seu parlament que la Valldigna estava molt satisfeta d’acollir un any més tota la família scout i va remarcar el valor d’aquests premis en tant que són l’expressió del treball fets pels escoltes.

L’alcalde valler els va animar a seguir el camí de formar joves en els valors humans i de respecte a la natura. També va expressar la seua satisfacció pel premi atorgat als Juniors Moviment Diocesà, un grup capdavanter en eixe compromís formador de la joventut.


El tradicional sopar es va celebrar com ve essent costum a l’almàssera del monestir i en acabar va haver-hi l’actuació del jove cantant Andreu Valor de Concentaina i amb la desinteressada i imprevista actuació de Paco Muñoz, present al sopar, amb unes cançons.

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un deu per als scouts, juniors i demés associacions d'eixe tipus, que porten als nostres jovens pel camí de la naturalesa, vida sana, sense botellons ni drogues, desde açi tot el meu suport.

laic ha dit...

Vaja, pareix ser, que per a l'anònim, els qui no van amb associacions de caire religiós, aniran de cap al botelló i a la droga....buf.

Anònim ha dit...

I qui parla sols d'associacios religioses ? cuant dic demés i tipus em referixc a associcions privades o ONG'S , es que tot voleu manipular-ho, en tot cas, els que no vagen amb les religioses aniran al infern, dic jo, no entenc massa del tema..

laic ha dit...

Tu mateixa, per què a l'article parlen dels scouts, i dels Júniors.... així, que tu parles de associacions d'eixe tipus. I no vull crear polèmica, sols volia dir-te, que també altres associacions treballen pel jovent sense fer pràxis religioses. I cadascú, que trie la seva.

Anònim ha dit...

així deu ser, amb llibertat i tolerancia.