L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de novembre del 2011

L’Ajuntament de Tavernes i ADISVA signen un conveni de col·laboració per poder fer efectiva legalment a l'entitat la recaptació de les paelles.



 L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la presidenta de ADISVA, Maria Desamparados Ibáñez Tejerina han firmat avui dimecres un Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament i l’esmentada associació.

La subvenció concedida és de 3.360 euros, l’equivalent a la recaptació i venda de 560 tiquets a 6 euros en el Sopar Popular de Paelles Nocturnes celebrat dins de les Festes Locals 2011.

ADISVA té  com a objectiu principal la creació de tota classe de mitjans de caràcter clínic, pedagògic i científic per a l’assistència, recuperació, educació i integració de les persones amb discapacitat. Actualment està en fase de construcció un taller ocupacional en el Polígon El Pla, obra a la qual aniran destinats aquests diners. 

-Segons el web municipal
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs hasta així es pareix mal als ventiladors.

Anònim ha dit...

Maruja i Simeon li tindrien que cantar les quaranta al ventilaor.
Ho faran? Segurament no. Aci sembla que el PP ha perdut el nord i ja es criticar per criticar.

Anònim ha dit...

La caritat comença per u mateix. Els rics arrepleguen diners dels pobres sense posar-ne cap ells. Amen