L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 25 de novembre del 2011

L’Ajuntament de Tavernes i l’Associació de Comerciants volen donar un nou impuls a l’entitat i organitzar la campanya de Nadal




Els comerciants de Tavernes s’han reunit amb l’alcalde, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, per abordar dos temes principals: primer, la imminent campanya nadalenca i segon donar una empenta a l’associació, representada en la taula pel president, Vicent Pérez.
  
L’alcalde va fer palés el compromís de l‘Ajuntament de donar suport al comerç local i ajudar a dinamitzar el sector i al llarg de la reunió es van marcar accions concretes de cara a la campanya nadalenca que s’inicia el pròxim 1 de desembre i acabarà el 9 de gener. 

Els comerciants confirmaren el sorteig de 5 lots de regals per tal d’ajudar a la promoció i potenciació de les compres als comerços locals. Els lots de regals estaran exposats a un local de la Plaça Major fins el dia 9 de gener, quan s’entregaran als guanyadors en la Casa de la Cultura. 


L’alcalde i la regidora van informar que l’Ajuntament posarà en  marxa pròximament una campanya nadalenca audiovisual que la il·luminació serà en el Passeig i la Plaça Major, el passeig de Colon, el carrer del Calvari (placeta del tio Julio) i les entrades de la ciutat, entre altres.

Per altra banda, els reunits van decidir potenciar l’estructura de l’agrupació de comerciants i en la reunió es va confirmar l’entrada de vint nous comerços que se sumen als cinquanta afiliats que comptava l’entitat.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

No cal la il·luminació nadalenca, el millor regal de nadal per al poble seria estalviar-nos un poc del rebut de la llum,..... al meu parer.