L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 10 de novembre del 2011

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el director de la Universitat Politècnica de València a Gandia, José Pastor, es reuneixen per parlar de possibles col·laboracions


La reunió ha tingut lloc en el despatx de l'alcaldia i en aquesta primera primera presa de contacte s'ha quedat molt clara la voluntat i l’objectiu d’obrir una via constant de col·laboració entre l'Ajuntament i la secció de la Universitat Politècnia a Gandia de forma que es puguen beneficiar tant els alumnes com els veïns de la ciutat.

çL 'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el director de la Universitat Politècnica de València a Gandia, José Pastor, han valorat molt positivament la reunió. En paraules de l'alcalde “ésel punt de partida de futures col·laboracions entre l'Ajuntament i la Politècnica de Gandia i esperem que siguen d'allò més fructíferes atenent a la proximitat de la nostra localitat al Centre Universitari del Grau de Gandia”.

Aquestes futures col·laboracions seran tractades de forma específica en les properes reunions que duran a terme les dues entitats els pròxims mesos.

- Noticia presa de  tavernes.es
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Seguix per este camí, Jordi, la gent amb idees politiques diferents peró amb coneiximent t'apoyarem, la política a nivell local deu de quedar a un costat i tots lluitar junts per traure el poble endavant, ja t'eu he dit altres vegades, compta amb mi.