L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 23 de novembre del 2011

L’IES La Valldigna ha celebrat avui una jornada contra la violència de gènera amb el recolzament i suport de l’Ajuntament de Tavernes



L’IES la Valldigna ha celebrat avui una jornada que, segons s’ha indicat, tindrà continuïtat el pròxim divendres, dia 25,  “Día Internacional contra la Violència de Gènere”.
Les jornades estan dirigides a alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, superior i alumnes de segon, tercer, quart d’ESO i PQPI, i avui han participat  les regidores d’Educació, Pilar Altur, i de Serveis Socials i Participació Ciutadana, Karina Vercher.  Així mateix s’ha comptat amb la presència del titular del jutjat número 4 de Sueca d’ instrucció i violència contra la dona, José Luis Mendoza;  la fiscal Carmen Tamayo, la representant de l’oficina del Centre d’Atenció a la Víctima del Delicte de Sueca, Sales Iborra, el sergent de la Guàrdia Civil, Antonio Muñoz, i l’agent de la Policia Local de Tavernes encarregada directament dels assumptes de violència domèstica i de gènere, Verònica Segura.  Així mateix eren presents les representants de Serveis Socials de l’Ajuntament Amparo Perelló i Núria Grau.

El programa d’activitats ha consistit en una exposició dels murals realitzats pels alumnes, un conte, projecció de vídeos i lectures dramatitzades d’històries de dones maltractades.
El servei d’atenció específica al tema de la violència de gènere de Tavernes ha obert fins ara 185 expedients des de l’any 2006 quan va començár.  Tavernes formar part,  junt a Cullera i Sueca, del “Projecte Iceberg” de lluita contra la violència de gènere.
 - Segons la nota oficial. Les imatges són dos dels cartells guanyadors
-