L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 27 de novembre del 2011

Llibre gratuït "HAY ALTERNATIVAS" en pdf



Fa un parell de mesos, l'Editorial Aguilar, va mostrar el seu interés per publicar el llibre "HAY ALTERNATIVAS" escrit per un conjunt de professors relacionats amb la Universitat de Valencia. Propostes per a crear ocupació i benestar en España, que va prologar Noam Chomsky. 

Quan ja s'havia concretat com a data de publicació el llibre el 19 d'octubre i s'havia començat la seua promoció en el web d'Aguilar els editors van comunicar als autors que l'empresa desitjava retardar-la sense una altra explicació pel mig, la qual cosa ens va obligar lamentablement a desestimar la seva publicació en aquesta editorial.  Es confirmava així el difícil que resulta difondre a Espanya, en els moments en què són més necessàries que mai -com ara era el període pre-electoral-  idees alternatives al pensamientoúnico que predomina en el debat polític i social.

Per solucionar aquesta situació els autors van optar per oferir la nostra obra gratuïtament en format pdf a través de la xarxa i en una nova edició impresa en Edicions Sequitur que, amb la col·laboració d’ATTAC Espanya, s'ha arriscat a publicar  aquest llibre que està en llibreries al preu de 10 euros des del 31d'octubre.





Els  autors dien que "Tenen la ferma convicció que solament fent que la ciutadania sàpiga el que de debò està succeint en la nostra economia i divulgant les alternatives que existeixen a aquesta aguda crisi del capitalisme podrem eixir d'ella amb més ocupació i benestar social, com es demostra en aquest llibre.



Contra la censura dels grans oligopolis i el pensamientoúnico que imposen els poders econòmics, financers i mediàtics defensem la pluralitat i la llibertat de pensament coneixent i difonent el pensament crític."


-



1 comentari:

Estruch i Ferrando ha dit...

Acabe de llegir sols les conclusions i les subscribixc , en quant puga el llixc sencer, gracies per l'oportunitat qu'ens doneu.

També recomane llegir el llibre del professor simater Vicent Martínez Sancho titulat "L'us de l'energía nuclear (homo sapiens?)" editorial Del Bullet, així com, en internet," IPCC cambio climàtico 2007 informe de síntesis" : a un pronuclerar com jo l'ha fet canvíar de'opinió i ser un antinuclear ferm el curset que aquest professor simater a impartit a Tavernes, gracies en Vicent per la seua sabiduría i per saber fer arrivar-la als demés..