L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de novembre del 2011

Menuda rapidesa, senyor regidor! I tant dificil era per esperar anys i anys?

 

 
El dimars passat comentàvem aci que, sempre que plovia fortet, al pavelló cobert li passava igual o semblant que al Camp de Futbol: goteres i goteres! I no una ni dos ni tres sinó moltes i com calia posar moltes vegades poals, tovalloles o el que siga per terra per evitar els bassals. Això sense parlar de l’aigua que s’escola per les parets,  que així están plenes d’humitat!.

I deiem que, d'ença la seua inauguració, i això que les goteres van apareixer prompte, ningú no es va preocupar perquè que la constructora ho solucionara dins dels periode de garantía. I deiem que tampoc havíem trobat ningú que ens haja pogut dir el perquè no se li va demanar que arreglara les goteres.
 
I així havien passat anys i anys, diversos regidors i diversos governs del PP i cada volta que plou... les goteres!!! Com en les plogudes del passat dissabte, amb suspensió inclosa de partits.
 
i li deiem al regidor actual, Sr. LLácer, que li esperava per tant més faena. El que no esperàvem és que el regidor fora tan ràpid: avui mateix hem vist moviment al sostre del pavelló. Si com llegiu i com podeu vore en les fotografies, s'estaven arreglant les goteres!!!! 
 
 
Després d'anys i anys, hem vist un intent de solucionar les goteres del pavelló!! No sabem el resultat que donarà: ja sabeu si n'haveu tingut alguna per casa com són de punyeteres goteres. 
 
Amb tota seguretat després de tans anys sense actuacions tornaran a eixir, es tornarà a fer un altre repàs, i igual en calen més.  Però ja hem vist voluntat i ganes de solucionar-ho. Veritat que no era tant dficil i no calia esperar tants anys?
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs d'ahí que pase a lapisicna coberta o es fará vella abans estrenar-la.

Anònim ha dit...

Enhorabona al regidor i a l'ajuntament.

A vore si la rapidesa es contagia a totes les reparacions que hi han pendents al poble i a les que vinguen.

Repetisc enhorabona

L'home bo ha dit...

Gracies regidor Llacer!!! Vas pel bon cami, a veure que es pot fer ara amb la gespa artificial del poliesportiu!!!
Perque invertir amb l'esport del nostre poble sempre es beneficios i saludable.
Enhorabona!!

Anònim ha dit...

Aixó he sentit que s'hafet moltes voltes i no soluciona res.

Siento lo que siento ha dit...

Veig que hi ha un que ha sentit que això s'ha fet moltes voltes.

Però, ho haurà sentit en les pròpies carns o és que el sentiment el confundeix?

Sap aquesta persona el que s'està fent? Sembla que no, simplement ho ha "sentit". No és bò buscar solucions?.
Parlar per parlar

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segons les nostres informacions, el repàs de goteres només s'ha fet una vegada i d'això com se sol dir, ja ha plogut molt, molt.
I el va fer l'empresa constructora. Abans d'ara no hi hagut mai res més a pesar dels anys que porten les goteres. i

Anònim ha dit...

Per a que s'ha arreglat per al Basket o per que ve el FESTIVERN?

Anònim ha dit...

Que pregunta!

Si s'ha arreglat perquè ve el Festivern, hi haura que dir:
Visca el Festivern!!!
perquè després de 10 anys el PP no les havia arreglat per al bàsquet.

I gràcies al Festivern també s'aprofitarà el bàsquet,el takeondo, la gimnàstica de manteniment, etc. etc
Visca el Festivern, per tant!!!

Anònim ha dit...

Entre tots millorem el poble!!! Endavant amb les critiques, cal que senyalitzem allò que està malament, per a que se li done una solució. Cal denunciar el incivisme per tal de conviure millor i poder gaudir de les coses que tenim. Aquest govern està actuant amb celeritat i compromís, no com abans, que feies una crítica i et posaven una palmera... clar, la palmera recaudatoria evidentment... Govern de Tavernes, continueu així que aneu pel bon camí.