L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de novembre del 2011

PER A REFLEXIONAR: 8 coses sobre el 20-N que NO et diran en els telediaris


1.- El 20-N Rajoy va obtenir 458.642 vots menys que Zapatero en 2008
 
2.- El 20-N Rajoy va rebre el suport de 30 de cada 100 espanyols amb dret a vot. El 30,1% exactament.
 
3.- El 20-N Rajoy va rebre el suport de 12 de cada 100 bascos amb dret a vot.
 
4.- El 20-N Rajoy va rebre el suport de 13 de cada 100 catalans amb dret a vot.
 
5.- L'únic diputat per la Ciutat de Melilla va ser per al PP.  Solament el van votar 34 de cada 100 de Melilla amb dret a vot.
 
6.- El gran triomf popular a Madrid: 63 de cada 100 madrilenys amb dret a vot NO van votar al Partit Popular.
 
7.- En el gran feu popular, València, el 61% dels valencians amb dret a vot, NO van votar al Partit Popular.
 
8.- 80 de cada 100 catalans han donat l'esquena a CiU, el partit que els està tancant els hospitals.
 
És evident: cal una reforma electoral ja!
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tal vegada tot el que has dit cotorra puga ser cert. Ara bé, el que esta més que clar es que el PP va obtindre la majoria absoluta. Canviar la llei?? Tens tota la raó. No s'hauria de permetre que no governe la llista més votada, i això no et convé massa, o si?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ni ens convé ni ens deixa de convindre. Nosaltres no ens hem presentat a unes eleccions.

Tampoc hem fet les lleis actuals mitjançant les quals el PP i PSOE per exemple, governen al País Basc, o l'alcaldessa de València, Rita Barberá, va accedir a la seua primera alcaldia de la má d'UV. I només són uns exemples.

Estem a favor d'un canvi de LLei Electoral que imposen els grans (5% al País Valèncià) i després amb la nova llei que caiga qui caiga i afecte a qui afecte.

D'acord?

Anònim ha dit...

Anònim (29/11/2011 8:27:00): Algú vos obliga (als peperos) a tindre un unic partit? Veritat que no? Que passa, que tot vos ix be mentre els altres no es posen d'acord... no? Ara, no es injust que el meu vot no valga ni la decima part que el teu? No, veritat? La demagogia es un art en la vostra vida... Ara, aixo si, traquil que per a Rouco no es pecat...

Estruch ha dit...

Y UPyD con 1.200.000 votos y casi el 5% sólo ha obtenido 5 escaños, los mismos que el PNV con no llega a un 2% o menos que Amaiur que encima con menos votos que el PNV tiene dos diputados más, e IU que con un 6 y pico % solo tiene 11, 5 menos que CiU que ha obtenido sobre un 5%.
Como dicen por este pueblo,"arre aca".

REFORMA YA, UNAMONOS, al menos para esto, Compromís tiene mucho que decir a sus compañeros nacionalistas sobre el tema, dado que no les conviene como habéis podido ver, y menos aún al PP y al Psoe, reformar la ley.

Estruch ha dit...

Anónim de les 8:27 si vols que governe el que guanye, reformeu la llei com demanem alguns, peró per a que l'alcalde s'elegixca de forma directa i a dos voltes com a França, si en la primera ningún dels candidats ha obtés el 50% més un dels vots, i els concejals els triem el poble entre els 16 que mes ens agraden, siguen del partit que siguen. Ara teniu la majoría absoluta per a fer-ho, a que no eu feu?

Anònim ha dit...

Estruch?
UPyD de Tavernes també es financia amb capital rus?

Estruch ha dit...

No , sols en els seus simpatizants, el que aporten els carrecs orgánics i lo que subvenciona l'estat. Per cert, de to aixó, el 20% que sols UPN va apoyar es rebaixaren el sou els diputats i demés, van a una fundació propia del partit que les destina a ONG'S. I tú, tú eu fàs també?