L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de novembre del 2011

Tavernes exalta les falleres majors 2012




La Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes va efectuar l’exaltació de les falleres majors i infantil, Verònica Martínez i Sheila Romero, en un acte que va tindra lloc a la Casa de la Cultura el passat divendres.

La decoració de l’escenari preparat per la Federació de Falles tenia com element central un estendard amb l’escut de Tavernes i dos rams de flors i els estendards de cadascuna de les Falles de Tavernes.

L’acte va començar amb la presentación de la Cort Infantil formada per Paula Pellicer i Pons de la Falla Cambro; Anais Clemente de la Falla la Dula; Andrea Carbó i Grau, Paula Solanes i Andrés i Andrea Hernández de la Falla Portal i Andrea Campos i Magraner de la Falla Prado.

A continuación va ser el torn de la Cort d'Honor de la fallera major, integrada enguany per Isabel Gimeno i Sancho i Reis Llinares i Serra de la Falla Cambro; Laura Almiñana i Palomares i Esther Magraner i Enríquez de la Falla Portal i Sara Tur i Penadés i Beatriu Bosch i Perelló de la Falla Prado.

La pujada a l’escenari de les falleres majors, Verónica i Sheila, va realizar-se entre grans ovacions i aplaudiments. Anaven acompanyades pel president de la FDFJLF, Joan Cantus, i per l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que va ser l'encarregat d'imposar-les les bandes que les acrediten com a falleres majors de Tavernes i representants oficials de la Federació de Falles Junta Local Fallera.

Les falleres van dedicar unes paraules al presents on feren palés la seua alegría i l’agraïment al món faller de Tavernes, rebent diversos regals dels representants de les falles valleres.

Va tancar l’acte el president de la FDFJLF, Joan Cantus, que va tindre paraules d’agraïment a les persones que han dipositat la confiança en la seua persona com a màxim dirigent i representant de les falles de Tavernes.

L’acte va acabar amb play-bakcs que les amistats de Verònica i Sheila havien preparat com sorpresa. A la nit, se celebrava un sopar i fi de festa.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona a les falleres majors, al president de la Junta Local, a les jóvens i xiquetes de la cort, als fallers acompanyants. Que visqueu la festa amb harmonia i alegria en aquests temps tan difícils. Sigueu l'espill de la dignitat de Tavernes, amb naturalitat i simpatia.