L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 8 de novembre del 2011

Vora 200.000 euros llançats al fem?




El carril bici entre la platja i la rotonda del Camí Reial (la carretera Natzaret-Oliva) tindria els dies comptats només s’inicien les obres corresponents al Sector 6 de la platja. L’execució del carril-bici, que inicialment no estava previst en cap lloc, va eixir del no-res en les passades eleccions i es va executar amb un cost aproximat als 200.000 euros. 

Segons hem pogut conéixer, el desenvolupament urbanístic del Sector 6 de la platja contempla una serie d’actuacions, entre elles sengles rodones a l’encreuament al Camí Marenys i prop de la platja, a més de les construccions de vials i altres infrastructures del sectors que impliquen la pràctica desaparició o deixar inútil el tram del carril-bici entre la platja i el Cami Reial.

Era de domini públic que s’estava tramitant la urbanització del Sector 6 i que l’inici de les obres podía ser cosa de mesos. No es comprén o almenys nosaltres no arribem a comprendre com es pot executar una obra d’aquesta envergadura – quasi 200.000 euros- quan pot tindre una vida tan efímera. Si algun responsable i/o impulsor de l’obra de l'anterior govern municipal ens ho vol explicar, li ho agraïrem.  

Caldrà per tant demanar responsabilitats a l'antic govern davant una despesa que, ara més que mai, sembla innecessària i que podríem arribar a pensar va ser un capritx pensant més en el rendiment electoral que en el servei a la població. Perquè de bon servei ben poc. No cal que ara parlem de com acaba el carril bici i altres mancances que té per massa sabudes.

¿Donaran explicacions els executors d’una obra que sembla ser una nova pífia? Això sí, molt més grossa i que li eixirà al poble de Tavernes molt més cara que enviar una màquines a remoure la terra en la zona del Parc del Cantalot. 
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai, Manolín tenía que mostrar algo abans les eleccions, que vos estranya? altra chapuza més...

Anònim ha dit...

Pues si que porteu rao.

Hi ha algun informe en contra dels funcionaris en esta obra?

Tenien els técnics municipals l'obligacio d'advertir que les obres estaben incloses en l'urbanització del Sector 6?

Peter Panter ha dit...

La ineptitud mostrada per l'anterior Gobern ratlla lo inversemblant.

Como es poden llançar tants diners al fem, ¿ es que ens sobren?, ¿en que pensaven estes persones, si es que pensaven? ¿ no tenen dignitat i deixen la política?

Dedicació exclusiva per açò?, ¿a que es dedicaven realment, a estudiar a Barcelona?

Anònim ha dit...

altra gran obra del pp ... per a que dir mes??

Anònim ha dit...

Si la justicia fora justa. Ara tindria que fer pagar els 200000€ a Manolo Vidal de la seua butjaca.

Anònim ha dit...

Sols 200.000 ? i els de la piscina para obrirla al haver llogat a una empresas zero de solvencia front a FCC, total son uns 300.000, més els 600.000 que li deuen als treballadors i demés subcontactats, total, ja anem per uns 1.1000.000.eurets de mal al poble, sen-se contar més cosetes.