L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 de desembre del 2011

136.000 euros per a res?




 El govern municipal del PP es va gastar 136.000 euros (uns 22’6 milions de les antigues pessetes) en una série d’estudis previs a l’avanç del Projecte d’Estrategia Territorial La Vall de la Innovació.

Els 136.000 euros han pagat els estudis previs per, entre altres coses, avaluarien l’impacte supramunicipal des del punt de vista econòmic, ambiental o social i saber si eren compatibles amb els objectius, principis directors i criteris de l’Estrategia Territorial.

Els estudis previs es van contractar a dues empreses pel valor de 136.000 euros total i, tot apunta  a que va ser una contractació directa, negociada sense publicitat i sense que passara per l’aprovació del plenari.

Els estudis encarregats pel PP, però en nom de l’Ajuntament de Tavernes, van ser pagats per tant amb diners de l’Ajuntament, és a dir de tot el poble. Una part sembla que va servir per a redactar uns dels punts del llibret del programa electoral del PP. Després grafics, dibuixos sobre el Pla Estratègic… s’han pogut vore projectats en actes del PP. Per cert al programa electoral es pot llegir una cosa així com que “l’estrategia territorial que el Partit Popular ha traçat per a Tavernes”.  Traçat pel PP però els diners ¿de qui eren, qui pagava? Sembla ser que l’Ajuntament, o siga Tavernes.

Ara eixos estudis previs ¿servirán per alguna cosa més que per unes pàgines d'un programa electoral? (Vore fotografia de dalt). No cal dir-vos que no està l’economia per eixos megaprojectes i que no hi ha diners per a res. Hauran de passar anys segons tots els indicadors per poder fer valdré uns informes previs als projectes i aleshores quasi ben segur que estan defasats i ja no aprofiten. ¿Uns 130.000 euros gastats potser sense massa trellat?  Tant bé que vindrien ara per pagar proveïdors, deute, liquidació del parquing municipal…  
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Manolo Vidal es a Tavernes en cuant a MEGALOPROJECTES lo que CAMPS era en la Comunitat Valenciana. En guitarra dels altres, !BONS COLPS!

¿cuant obriran als ulls la gent de la Comunitat i la gent del poble?

Estruch ha dit...

tota la raó, de moment hem donat un paset, enviant a Madrit a tres valencians de partits xicotets, per alo s'ecomensa.